Moderator: Moderatorzy
No cóż, nie wszędzie jest czysto i pachnąco, przy niektórych keszach bywa brudno i śmierdzir00t7 pisze:książęce są świetne - ale potrzeba 2 komplet ubrańchyba że ktoś lubi ubłocony po centrum chodzić
Ja bym chętnie pochodził - jest tam parę fajnych fortów i być może ładny, nocny widok na lotnisko i lądujące samoloty, choć liczba skrzynek na metr kwadratowy jest mniejsza niż w innych miejscach w Warszawie.Na kwiecień, proponuję poszlzajać się po Włochach i Okęciu
no i takie są najlepszeRanwers pisze:No cóż, nie wszędzie jest czysto i pachnąco, przy niektórych keszach bywa brudno i śmierdzir00t7 pisze:książęce są świetne - ale potrzeba 2 komplet ubrańchyba że ktoś lubi ubłocony po centrum chodzić
tam jest tylko brudno bo prawie nie śmierdzi
widok ze skrzynki ruina przy rogu krakowskiej i 17 stycznia w nocy z dachu jest genialnyKrysiul pisze:Ja bym chętnie pochodził - jest tam parę fajnych fortów i być może ładny, nocny widok na lotnisko i lądujące samoloty, choć liczba skrzynek na metr kwadratowy jest mniejsza niż w innych miejscach w Warszawie.Na kwiecień, proponuję poszlzajać się po Włochach i Okęciu
keszyk jest prostyrubeus pisze:@krysiul - a bo ja chciałby aby wszystkim było wygodnie i by nie dreptali zbytnio z miejsca w miejsce, tylko szli jak po sznureczku:-)
@root7 - do tej ruiny tam muszę się wbić, bo ostatnio jak bawiłem w tamtych okolicach, to o keszu zapomniałem. Ale szczęśliwie mam z kim
Za to za dnia (najlepiej słonecznego) widoki z WEWNĄTRZ są zajefajne.r00t7 pisze:widok ze skrzynki ruina przy rogu krakowskiej i 17 stycznia w nocy z dachu jest genialny
Keszy 25 dystans ok. 17 km - trasa wiedzie przez tereny dobrze skomunikowane, więc jak pogoda będzie mocno marcowa, albo ktoś będzie miał dość, może szybko wrócić do domu.
- Start: OP50DA Bitwa pod Olszynką Grochowską -
OP342B mt20 - Co dwie rury to nie jedna
OP3E92 Kwatera Główna
OP41AC Pomnik Lotnika na Grochowie
OP08F9 Plac 1831 roku
OP44AC Smok z ulicy Zamienieckiej
OP2A0B Osiedle Igańska
OP2E88 msnr7 CZAPELSKA PLACE Fajna okolica.
OP0B92 Dom z jajem
OP1B5A Żołnierzom 21 Warszawskiego Pułku Piechoty "Dzieci Warszawy"
OP5160 Obelisk Drogi Brzeskiej
OP5162 Park Obwodu Praga AK
OP0890 Multikapliczka
OP0E8E Kamilowi Baczyńskiemu
OP1192 Kinowa 19 - była siedziba Młodzieży Wszechpolskiej
OP5E88 Centralna Biblioteka Wojskowa
OP5E89 Jezioro Gocławskie
OP1734 filips209: Ze sferą armilarną na Ty!
OP35E1 Pomnik Poległych w Walce ze Szwedami
OP21F4 Tunel techniczny trasy "Ł"
OP0D39 Geometryczny środek Warszawy
OP5CE2 TUNEL KRYNICZNA
OP5E8A Stacja Krwiodawstwa
OP158A Arytmetyczny środek Warszaway
OP5CC0 Drewniak z Saskiej Kępy
To nie tylko my - jeszcze emkape, Yahoo, rommyraf, do.minik mają swój wkład w DLKRanwers pisze:Rubeusie, a ogarniecie z Łowcą DLK do maja, albo chociaż czerwca?
A to przepraszam pozostałych autoró, jakoś tylko z Wami dwoma mi się skojarzył projekt, a tutaj proszę, całkiem spora ekipa. Zakładam, że DLK zamknie się w 20km, taki obwód lasu wyszedł mi z mapsource'a - czyli tyle, co ostatnia WN. I pewnie taki zamknięty projekt zainteresuje nocnych keszerówłowca pisze:To nie tylko my - jeszcze emkape, Yahoo, rommyraf, do.minik mają swój wkład w DLK
O ile jakaś ministra lub prezydentka nie ogłosi zakazu wstępu do lasu, to do końca kwietnia finał powinien byc osiągalny.