Niedawno jeden tubylec założył 10 górskich skrytek puzzlowych gdzie w każdej jest jakiś wiersz o górach będący zagadką. Chyba za długo nad nimi siedziałem.
loslos pisze:Dla Herna to mam fajny spot, tylko nie wiem jak go wstawić. Opiszę
Jest taki film kabaretu POTEM pt. >>Robin Hood<<.
I tam się w pewnym momencie pojawia Hern (w tej roli Włodek Sikora). Widzowie liczą na jakiś zwrot akcji, a Hern spokojnie pyta : Eeeeee, masz zapałki ??
Wspaniałe
NIE wyhaczam, NIE zaliczam, po prostu znajduję. A reszta o drzewo ...
Ale przyznam się tu, że nieco próbowałem (z sukcesem, a co! ) bawić się w domowy wypiek chleba i w nalewki (służę przepisami, to naprawdę łatwe), a ostatnio podjąłem próby z wędzarnią na działce u przyjaciół. Mniam!
A ja dzieki soolashowi zajalem sioe ostatnio warzeniem piwa. Wyprodukowalem juz ponad 60l, dzisiaj mam zamiar nastawic kolejne 20l. To dopiero frajda .
Ale przyznam się tu, że nieco próbowałem (z sukcesem, a co! ) bawić się w domowy wypiek chleba i w nalewki (służę przepisami, to naprawdę łatwe), a ostatnio podjąłem próby z wędzarnią na działce u przyjaciół. Mniam!
Rozumiem, że dysponujesz też Tyskim do woli. Obojętnie jaki będzie wynik wyborów, już niedługo dla mnie zacznie się sezon i będę w twoich rejonach. Nie omieszkam zaatakować
NIE wyhaczam, NIE zaliczam, po prostu znajduję. A reszta o drzewo ...
Nasir: arabski emigrant na wyspach... no nie wiem, to raczej błędne skojarzenia Ale patrząc w tym kierunku: Clannad: całkiem fajne brzmienie (wtedy)...