A po co ? na 99,9% - Wawanemrodek pisze: może mała ankieta?![]()
![]()
![]()

Moderator: Moderatorzy
Wot, diagnosta ! Profilaktycznie poddałem się autobadaniu. Na ile potrafię, to oznak frustracji jeszcze nie stwierdziłem. Może parę innych, związanych z piątkowym wieczorem ? Ale żeby tak pojechać ??? W emocje ???marwaldor pisze:...latwiej nakrecic reportaz o Forumowej Frustracji OC Pl, niz o samej istocie zabawy...
Skoro wcześniej piszecie o dobrych intencjach (w domyśle: profesjonalizm), to po co ten atak. Doświadczony dziennikarz nie reaguje fochami, nawet wtedy, gdy robi to ktoś z forum. Zależy Wam na dobrym materiale, a gryziecie. Więc i Was gryzą. Behawioryzm w prawie czystej postaci.Błażej pisze:...Szukam osób, które nie miałby nic przeciwko udziałowi w materiale telewizyjnym. Jeśli ktoś nie jest zainteresowany nie musi od razu prezentować negatywnej postawy, wobec całkiem niezobowiązującej go propozycji...
Skoro jesteście "z redakcji", to piszcie od początku jasno i czytelnie. Kamila Hoszcz ma zapewne zacny życiorys, ale w Internecie brak jest odniesień do jej dorobku (czy ten artykuł o Karoshi to Pani ?). Kolega Błażej jest pewnie (sądząc po postach) bardziej zaawansowany zawodowo, a i jego osiągnięcia są ogromne. Tylko skąd nam to wiedzieć. Dlatego nie dziwcie się, że Wasze intencje wystawione są na próbę....Jeśli korzystanie z prywatnego maila sygnowanego imieniem i nazwiskiem...
Porównując posty wynika, że to jednak kolega Błażej ma konto "kamila-hoszcz@wp.pl", a nie sama Kamila. To gdzie ten profesjonalizm redakcyjny ? Może to tajna redakcja...Reportaż przygotowuje Kamila Hoszcz, a korzysta z konta redakcyjnego kolegi Błażeja, co, o ile się nie mylę, nie jest zbrodnią..
To napiszcie jeszcze raz, podając informacje w sposób pozwalający traktować Was poważnie. Z całym szacunkiem dla Waszych osób i dorobku: nie kojarzycie się z tymi dziennikarzami (filmowcami), którzy mogą sobie pozwolić na podanie imienia, nazwiska i jakiegoś maila, a wszyscy walą drzwiami i oknami, bo mają gwarancję jakości. Jestem przekonany, że macie fajny pomysł. "Sprzedajcie" go dobrze, wtedy efekt końcowy będzie satysfakcjonujący dla wszystkich....Ponieważ traktuję poważnie Państwa, jak również siebie i swoją pracę...
Bo to jakos tak jestnemrodek pisze:aczkolwiek już nie raz i nie na jednym forum spotkałem się z tym, że niektórzy uważają za zbędne podawać w jakim mieście odbywa się zapowiadana przez nich impreza (nawet jeśli podają ulicę i numer lokalu) zakładając chyba, że świat składa się z Warszawy i kilku przyległych wiosek.
buhaha. faktycznie, ankieta zupełnie zbędna. na 99% wawa. natomiast z mapy zamieszczonej przez hipula wynika, że ewentualnie może być radom (przy okazji zakupów), zakopiec (zimą) i władysławowo (latem)hipul pisze: Bo to jakos tak jest: http://img45.imageshack.us/img45/5567/m ... aka0cb.jpg
Trofea? O co w zasadzie chodzi? Bo chyba nie o wyjmowane ze skrytek figurki kinder-niespodzianki. Co Wy w tej Warszawie do skrzynek wrzucacie?Błażej pisze:zgodzą się opowiedzieć o swoich doświadczeniach związanych z geocachingiem, zaprezentują swoje trofea
A dlaczego ? Uważasz, że wszystko w ofercie było OK ? Żenujące jest to, że nie potrafili bronić swojego pomysłu. Pewnie czytają i komentują - ale między sobą. A może nawiązali z kimś kontakt i robią to już poza forum ? Chyba nie ma znaczenia.soolash pisze:... Ja bym na ich miejscu tak zrobił. Przeczytajcie to, co napisaliście. Żenujące....