MapSource.

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ViruS...
Bywalec
Posty: 51
Rejestracja: poniedziałek 25 października 2010, 13:50
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: MapSource.

Post autor: ViruS... »

Dotarłem do takiego momentu gdzie wyskakuje mi bład przy włączaniu MapSourca :

Obrazek

Pomocy ;(
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Lza
Rada Techniczna
Posty: 1619
Rejestracja: poniedziałek 19 października 2009, 10:01
Podziękował;: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 307 razy

Re: MapSource.

Post autor: Lza »

sprawdź, czy masz ukatualniony windows, a również .net framework 4.0
http://msdn.microsoft.com/en-us/netfram ... 69263.aspx

ale wcześniej sie uruchamiał mapsource, czy po jakiejś instalacji przestał?

Awatar użytkownika
ViruS...
Bywalec
Posty: 51
Rejestracja: poniedziałek 25 października 2010, 13:50
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: MapSource.

Post autor: ViruS... »

Jest jest jest!

Wszystko sie udalo, najpierw doszedlem do tego jak wlaczyc mapsourca, po wielu probach i po dlugim czasie przegladania for udalo sie!
potem niewiedzialem jak sie wgrywa geocache do gepsa, poniewaz bralem zawsze gepsa jako pamiec masowa a nie jako normalnie gepsa. Ale doszedlem do tego i jak i EUREKA udalo sie!

Dziekuje wszystkim za pomoc. Pozdrawiam!
ObrazekObrazekObrazek

ODPOWIEDZ