Przerwa w Geokretach

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
natasza&misiek
Bywalec
Posty: 67
Rejestracja: piątek 23 grudnia 2011, 14:28
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: natasza&misiek »

A czy wiadomo mniej więcej, kiedy będzie można logować krety :):):)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Karls
Forumator
Posty: 577
Rejestracja: czwartek 15 września 2011, 20:58
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 34 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: Karls »

Mnie dalej nie hasają.... głupio będzie jak ktoś zgarnie geokreta (którego przeniosłem) na własny użytek a ja nawet nie zaloguje przeniesienia ;p
ObrazekObrazekObrazek

fredzio
Bywalec
Posty: 62
Rejestracja: czwartek 23 czerwca 2011, 01:07
Podziękował;: 47 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: fredzio »

Widać już małą poprawę.
Można już wyświetlić "szczegóły konta", "geokrety które mam u siebie" oraz listę "moje geokrety".
Na otwierają się strony konkretnego kreta i na logowanie przenoszenia czy wyszukiwanie geokreta trzeba jeszcze poczekać. Ale w związku z powyższym chyba niedługo.
Obrazek

Awatar użytkownika
natasza&misiek
Bywalec
Posty: 67
Rejestracja: piątek 23 grudnia 2011, 14:28
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: natasza&misiek »

Jeszcze tylko lgowanie naprawić i będzie wszystko ok. Więc jeszcze czekamy z niecierpliwością :):):)
ObrazekObrazek

czajorek
Stały bywalec
Posty: 82
Rejestracja: czwartek 30 lipca 2009, 09:54
Podziękował;: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: czajorek »

Chyba znów coś się skrzaczyło... Geokrety się nie uruchamiają... Filipsie... ratuj!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Bombadil
Bywalec
Posty: 49
Rejestracja: niedziela 05 grudnia 2010, 14:25
Podziękował;: 22 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: Bombadil »

Popieram przedmówcę, Filipsie ratuj!
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Danyeru
Bywalec
Posty: 31
Rejestracja: piątek 23 marca 2012, 00:29
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: Danyeru »

Wciąż głucho...
Czy będzie jakiś feedback odnośnie tej awarii?
Obrazek
"Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
r00t7
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1985
Rejestracja: niedziela 19 lipca 2009, 22:26
Podziękował;: 314 razy
Otrzymał podziękowań: 215 razy

Re: Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: r00t7 »

Danyeru pisze:Wciąż głucho...
Czy będzie jakiś feedback odnośnie tej awarii?
Dajcie filipsowi spokojnie pracowac, jak bedzie naprawione, na pewno da znać.

Tapnięte z Defy
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

czołem,
cieszę się, że awaria geokretów została zauważona ;) mieliśmy pewne problemy z naszym dostawcą internetu, ale dziś udało się mam nadzieję definitywnie je rozwiązać i strona powinna działać. Powinna - bo zmienił się IP serwera, więc zanim DNSy się odświeżą, może minąć nawet kilka godzin, więc przez ten czasookres mogą być jeszcze problemy z wejściem na stronę.

pozdrowienia i sorka za kłopoty!

/F

Awatar użytkownika
pan_ryba
Wyjadacz
Posty: 275
Rejestracja: środa 04 maja 2011, 19:40
Podziękował;: 10 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: pan_ryba »

Jeszcze tylko drobny szczegół: domena nie działa bez www.
Obrazek Obrazek
Mówię stanowcze nie: zakopywaniu, workom oraz rdzewiejącym pojemnikom!

Awatar użytkownika
ori
Bywalec
Posty: 71
Rejestracja: poniedziałek 05 marca 2012, 00:00
Podziękował;: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: ori »

pan_ryba pisze:Jeszcze tylko drobny szczegół: domena nie działa bez www.
Mi działa bez.

Ale mam taki problem, że niektóre krety przy logowaniu nie są "znajdowane" od razu, wpisuję tracking code - nie ma takiego kreta, wpisuję drugi raz też nie ma, sprawdzam nr (to mój własny kret, więc nie ma mowy o pomyłce w spisaniu kodu) i dopiero za którymś razem "załapuje".

kuczol
Nowy na forum
Posty: 9
Rejestracja: poniedziałek 26 marca 2012, 18:27
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: kuczol »

Witam. Czy znowu mamy jakiś problem ze stronką?

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

Tak, aktualizacja oprogramowania, za kilka minut powinno działać :)

EDIT: nawet już działa.

Awatar użytkownika
ori
Bywalec
Posty: 71
Rejestracja: poniedziałek 05 marca 2012, 00:00
Podziękował;: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: ori »

Geokrety padły?

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

Nie padły, ale przysnęły. Jakieś duże obciążenie się zrobiło nagle, ale już chyba sytuacja opanowana. Zapraszamy ;)

ODPOWIEDZ