Przerwa w Geokretach

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

Za ok 30 min nastąpi krótka przerwa w dostawie kretów - za utrudnienia przepraszamy...

redfox
Bywalec
Posty: 45
Rejestracja: środa 31 sierpnia 2011, 17:07
Podziękował;: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: redfox »

Myślałem że dłużej będziesz online :?

Pozdrawiam redfox :wink:
Ostatnio zmieniony niedziela 20 listopada 2011, 09:31 przez redfox, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

Spoko, już jesteśmy :)

Awatar użytkownika
brasia
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1762
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Podziękował;: 218 razy
Otrzymał podziękowań: 262 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: brasia »

filips pisze:Spoko, już jesteśmy :)
Fakt, działa, dzięki :-) A "baza" kiedy się podniesie?
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
chinczyk
Wyjadacz
Posty: 458
Rejestracja: środa 12 października 2011, 00:20
Podziękował;: 146 razy
Otrzymał podziękowań: 57 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: chinczyk »

Co się dzieje? Znów padł serwer? Może potrzebujecie pomocy z samym serwerem, mogę ew, pomóc.
Obrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

chinczyk pisze:Co się dzieje? Znów padł serwer? Może potrzebujecie pomocy z samym serwerem, mogę ew, pomóc.
cześć,
jakiś czas temu padł nasz stary (dobry) serwer. Na szczęscie dostaliśmy "w darze" nowy, lepszy, więc przedostatnie przerwy spowodowane były dopieszczaniem konfiguracji. Dziś z kolei wyszło na jaw (po długich bojach) że jedna kość pamięci jest felerna, przez co generowało się sporo błędów. Ale ten problem zażegnany, mam nadzieję, że wychodzimy na prostą.

Jutro (czwartek) wieczorem przewiduję krótką przerwę techniczną, ale nie dłużej niż 30 min.
Za ten post autor filips otrzymał podziękowanie:
wallson

Awatar użytkownika
simor
Bywalec
Posty: 27
Rejestracja: poniedziałek 19 lipca 2010, 20:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: simor »

Znowu utrudnienia a mialo byc lepiej. Zachowajcie cierpliwosc, niedlugo wznowimy dzialalnosc... :(
GeoKrety Toolbox - łatwe logowanie geokretów w skrzynkach GC. Wersja dla Firefoxa i Google Chrome.

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: filips »

Jak mówi stare chińskie przysłowie: "żeby było lepiej, musi najpierw być trochę gorzej" ;)

Awatar użytkownika
wallson
Wyjadacz
Posty: 382
Rejestracja: czwartek 28 maja 2009, 09:21
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Kontakt:

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: wallson »

No i trzeba pamiętać, że cierpliwość jest cnotą! :D
"Lepiej słonie łapać żywcem niż rozmawiać z nadgorliwcem..."

ObrazekObrazek
Moje strony www: http://www.ajdu.pl http://www.wallson.pl http://www.77mdh.pl

Awatar użytkownika
natasza&misiek
Bywalec
Posty: 67
Rejestracja: piątek 23 grudnia 2011, 14:28
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: natasza&misiek »

Czy ktoś wie co się dzieje ze stroną geokretów, bo główna chodzi a nie mogę zalogować GK a dziś zrobiłem wymianę.
ObrazekObrazek

u810
Wyjadacz
Posty: 465
Rejestracja: wtorek 28 września 2010, 18:11
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 23 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: u810 »

Potwierdzam, przy próbie zalogowania widzę nicość. Iceweasel i Chromium jednako.

Awatar użytkownika
brasia
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1762
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Podziękował;: 218 razy
Otrzymał podziękowań: 262 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: brasia »

Niestety działa tylko główna :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

tomek07
Nowy na forum
Posty: 2
Rejestracja: wtorek 20 marca 2012, 19:24
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: tomek07 »

widze ciemność

winnetu
Nowy na forum
Posty: 22
Rejestracja: piątek 03 czerwca 2011, 16:46
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: winnetu »

Czy ktoś coś wie na temat geokretów? Od wczoraj działa tylko główna i nie można się zalogować....
Szukać, albo nie szukać - oto jest pytanie :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
simor
Bywalec
Posty: 27
Rejestracja: poniedziałek 19 lipca 2010, 20:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Przerwa w Geokretach

Post autor: simor »

wytrzymajcie jeszcze troche, Filips juz pobiegl po wiertarke :|
GeoKrety Toolbox - łatwe logowanie geokretów w skrzynkach GC. Wersja dla Firefoxa i Google Chrome.

ODPOWIEDZ