geokrety.org nie fungują?

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wallson
Wyjadacz
Posty: 382
Rejestracja: czwartek 28 maja 2009, 09:21
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: wallson »

Krecie fotki nie łorking :(
"Lepiej słonie łapać żywcem niż rozmawiać z nadgorliwcem..."

ObrazekObrazek
Moje strony www: http://www.ajdu.pl http://www.wallson.pl http://www.77mdh.pl

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: filips »

Aj noł i nie mam pomysłu łats wrong.

Sprawdzę at home dziś popołudniem.

Awatar użytkownika
wallson
Wyjadacz
Posty: 382
Rejestracja: czwartek 28 maja 2009, 09:21
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: wallson »

A takie były ładne, amerykańskie... szkoda!
"Lepiej słonie łapać żywcem niż rozmawiać z nadgorliwcem..."

ObrazekObrazek
Moje strony www: http://www.ajdu.pl http://www.wallson.pl http://www.77mdh.pl

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: filips »

Może jeszcze gdzieś tam są jakieś...? ;)

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: filips »

czołem,
obrazki przywrócone z wyjątkiem ostatniego. nie mam pojęcia co było przyczyną ich zniknięcia. A czy ktoś pamięta, o której obrazki jeszcze były?

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1829
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 133 razy
Otrzymał podziękowań: 206 razy

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: ronja »

A mi przy próbie wrzucenia fotki wyskakuje teraz coś takiego: Error #20100111 :(

EDIT: A teraz weszły :)
Obrazek Obrazek

explon
Nowy na forum
Posty: 1
Rejestracja: czwartek 09 września 2010, 11:47
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: explon »

Witam.
Koledzy powiedzcie czy robie cos zle czy to wina stronki, probuje zalogowac, ze zabralem geokreta, wpisuje jego dane, krotki komentarz, klikam "GO" i pojawia mi sie pusta strona, zadnego bledu itp, po prostu biel;). Po sprawdzeniu okazuje sie, ze wpis nie zostal dodany. Problem wystepuje od wczoraj wieczorem.

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: filips »

Hej,
może być, ze serwer nie odpowiada. Ja sprawdzałem przed chwilą i działało, ale jeden kolega z oc.de też meldował, że sa problemy.

Sprawdzę do wieczora.

czołem,
F

Awatar użytkownika
RobertM
Stały bywalec
Posty: 104
Rejestracja: wtorek 02 czerwca 2009, 16:57
Podziękował;: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: RobertM »

Witam, czy działa Wam strona geokretów? Na żadnej z 4 przeglądarek nie mogę się połączyć, sprawdzałem też na komputerze firmowym i rezultat był taki sam.
Obrazek

Awatar użytkownika
simor
Bywalec
Posty: 27
Rejestracja: poniedziałek 19 lipca 2010, 20:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: simor »

Dziala, zerkam od paru minut :)
GeoKrety Toolbox - łatwe logowanie geokretów w skrzynkach GC. Wersja dla Firefoxa i Google Chrome.

Awatar użytkownika
krystiant
Forumator
Posty: 1969
Rejestracja: środa 29 października 2008, 23:55
Podziękował;: 120 razy
Otrzymał podziękowań: 398 razy

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: krystiant »

U mnie działa, przed chwilą nawet edytowałem jeden ze swoich wpisów.
Poczytaj zanim się zapytasz :wink:
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11

Obrazek Obrazek Obrazek
Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów ;-)

Awatar użytkownika
RobertM
Stały bywalec
Posty: 104
Rejestracja: wtorek 02 czerwca 2009, 16:57
Podziękował;: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: RobertM »

Serwis działa, niestety to jakiś lokalny problem u mnie, baza skrzynek też nie działa. Czy macie jakąś propozycję, żeby odblokować stronę na komputerze. Wyłączyłem na sekundę zaporę internetową, nic nie pomogło. Wyczyściłem ciasteczka, cały czas błąd wczytywania strony na 4 przeglądarkach.
Obrazek

Awatar użytkownika
łowca
Forumator
Posty: 1141
Rejestracja: środa 30 grudnia 2009, 10:15
Podziękował;: 122 razy
Otrzymał podziękowań: 143 razy

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: łowca »

DNSy może padły? Odpal okienko tekstowe (jeśli masz windowsa) i wpisz
ping www.geokrety.org

jak nie pinga znaczy że Ci DNSy oszalały
Obrazek Obrazek
Jeśli hobby koliduje ci z pracą - zmień pracę.

Awatar użytkownika
RobertM
Stały bywalec
Posty: 104
Rejestracja: wtorek 02 czerwca 2009, 16:57
Podziękował;: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: RobertM »

łowca pisze:jak nie pinga znaczy że Ci DNSy oszalały
Dostaje 4 razy komunikat: Upłynął limit czasu żądania. Reszta stron działa dobrze. Mam dzwonić do aster-a, czy problem leży po mojej stronie?
Obrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: geokrety.org nie fungują?

Post autor: filips »

hej,
sprawdź proszę z konsoli (cmd) co wypluwa polecenie:

Kod: Zaznacz cały

dig geokrety.org

ODPOWIEDZ