Geokrety i Travelbugi a skrzynki OC i GC

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

kwieto
Forumator
Posty: 1639
Rejestracja: poniedziałek 21 kwietnia 2008, 10:29
Lokalizacja: Warszawa

Geokrety i Travelbugi a skrzynki OC i GC

Post autor: kwieto » środa 11 czerwca 2008, 22:10

Jak wygląda sprawa przenoszenia Geokretów/TravelBugów pomiędzy serwisami? Lepiej trzymać się "serwisu pochodzenia" (czytaj: Krety do skrzynek OC, Travelbugi do skrzynek GC), czy też jest pod tym względem pełna dowolność?
[url=http://www.geocaching.org.pl][img]http://www.geocaching.org.pl/images/200x50.jpg[/img][/url]
[color=gray]Geokärcher[/color]

Awatar użytkownika
Bas
Forumator
Posty: 3849
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10

Post autor: Bas » środa 11 czerwca 2008, 22:20

z tego co wiem, to TravelBugi moga byc tylko w skrzynkach GC.

zyr
Forumator
Posty: 3247
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10

Post autor: zyr » środa 11 czerwca 2008, 22:21

a krety wszędzie, geolutynki też raczej wszędzie, ale są upierdliwe w obsłudze.

kwieto
Forumator
Posty: 1639
Rejestracja: poniedziałek 21 kwietnia 2008, 10:29
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: kwieto » środa 11 czerwca 2008, 22:35

ZYR pisze:a krety wszędzie, geolutynki też raczej wszędzie, ale są upierdliwe w obsłudze.
Czyli jeśli mam w planach wystrzelić kreta do państwa ościennego nie muszę mu koniecznie szukać skrzynki z OC?

Natomiast GC raczej logować tylko na GC, da się zrobić...
[url=http://www.geocaching.org.pl][img]http://www.geocaching.org.pl/images/200x50.jpg[/img][/url]
[color=gray]Geokärcher[/color]

Awatar użytkownika
Bas
Forumator
Posty: 3849
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10

Post autor: Bas » środa 11 czerwca 2008, 23:11

Zdaje sie, ze wrecz nie da sie zalogowac TB do skrzynki z innego systemu.

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2198
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Kontakt:

Post autor: filips » czwartek 12 czerwca 2008, 08:11

Zgadza się:
TB - tylko GC
GK - gdzie dusza zapragnie (czyli nawet niekoniecznie skrzynki:)

ODPOWIEDZ