To dobry pomysł, szczególnie ze garniak to kopalnia wiedzy o sprzęcia i z tego co widzę bardzo zaprzyjaźniony serwis
A reklama dźwignia handlu jak to mówią
Też jestem za.
Wielu z nas jest przecież Forumowiczami Garniaka.
Poza tym gdy padło poprzednie Forum i nie mieliśmy własnego - to właśnie Garniak "przygarnął" Geocacherów...
No jest, ale po tym gdy prosilem na Garniaku o pomoc w eksporcie postow geocacherow i po miesiacu nie bylo zadnej reakcji, smiem watpic by cos drgnelo w druga strone...
Drgnęło, drgnęło. Wierz mi, przynajmniej w sprawie wymiany banerków. Problem na Garniaku polega na tym, że administrator jest bardzo zapracowany i bardzo często nieobecny w necie co spowalnia dużo decyzji. Szykują się też spore zmiany od strony technicznej na Garniaku, więc wiele rzeczy będzie też wdrożonych przy tej okazji. Niestety chwilowo są odroczone w czasie.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.