[iOS/Freeware] GeoExplorer

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

koder
Nowy na forum
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

[iOS/Freeware] GeoExplorer

Post autor: koder »

Cześć!

Tworzę aplikację GeoExplorer – darmową aplikację typu freeware dla iOS, której celem jest stworzenie możliwie intuicyjnego odpowiednika c:geo na iPhone’a i iPada.

Aplikacja jest obecnie dostępna w wersji testowej przez TestFlight. Link mogę udostępnić zainteresowanym osobom.

GeoExplorer ma między innymi:

* możliwość zapisywania keszy lokalnie i korzystania z nich offline – przydatne np. w górach lub miejscach ze słabym zasięgiem,
* wyświetlanie Geokretów znajdujących się w keszu,
* obsługę informacji o Travel Bugach,
* rozwijany interfejs, który staram się projektować tak, aby był jak najbardziej intuicyjny dla osób korzystających z aplikacji geocachingowych,
* możliwość dostosowania wyglądu aplikacji do własnych preferencji, między innymi ikon i innych elementów interfejsu.

Projekt jest cały czas aktywnie rozwijany. Często wprowadzam poprawki i aktualizacje, dlatego bardzo zależy mi na zgłaszaniu błędów. Jeśli coś nie działa, działa nieprawidłowo albo macie pomysł, jak można coś poprawić – będę wdzięczny za informacje.

Chętnie poznam też Wasze pomysły na nowe funkcje. Jeśli brakuje Wam czegoś w aplikacjach geocachingowych albo macie pomysł na funkcję, która mogłaby przydać się w GeoExplorerze, piszcie w tym temacie. Nie obiecuję, że wszystko uda się od razu zrealizować, ale każdą propozycję mogę wziąć pod uwagę.

Jeśli ktoś chciałby przetestować aplikację, mogę udostępnić link do TestFlight.

GeoExplorer jest darmowy i rozwijany jako projekt mający stworzyć możliwie wygodne narzędzie do geocachingu na iOS.

Dzięki za wszelkie opinie, zgłoszenia błędów i pomysły!

Link na TestFlight: https://testflight.apple.com/join/U5CPEY7B
ODPOWIEDZ