"Pokaż" ilość komentarzy w profilu
Moderator: Moderatorzy
-
- Bywalec
- Podziękował;: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
"Pokaż" ilość komentarzy w profilu
Czy byłaby możliwość włączenia opcji "pokaż" w komentarzach, na naszych profilach tak jak to jest przy skrzynkach znalezionych i nieznalezionych? Może i to pierdółka, ale nie raz by mi się to przydało aby wykasować nieistotne komentarze (które były ważne kiedyś, a straciły na znaczeniu z czasem). W przeciwnym wypadku należało by odwiedzać wszystkie skrzynki, w których potencjalnie mógł wystąpić komentarz.
- Załączniki
-
- screen.JPG (18.03 KiB) Przejrzano 1792 razy
-
- Rada Techniczna
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 214 razy
Re: "Pokaż" ilość komentarzy w profilu
To się wydaje absolutnie właściwym pomysłem - nic nie stoi na przeszkodzie, żeby taki widok tez był dostępny.wesker pisze: ↑czwartek 11 października 2018, 14:00 Czy byłaby możliwość włączenia opcji "pokaż" w komentarzach, na naszych profilach tak jak to jest przy skrzynkach znalezionych i nieznalezionych? Może i to pierdółka, ale nie raz by mi się to przydało aby wykasować nieistotne komentarze (które były ważne kiedyś, a straciły na znaczeniu z czasem). W przeciwnym wypadku należało by odwiedzać wszystkie skrzynki, w których potencjalnie mógł wystąpić komentarz.
Nie wiem kiedy taką zmianę zrobimy - ale na pewno zanotujemy i kiedyś się pojawi.
https://github.com/opencaching/opencach ... sues/1694
Ostatnio zmieniony czwartek 11 października 2018, 14:14 przez kojoty, łącznie zmieniany 1 raz.
- deg
- Rada Techniczna
- Podziękował;: 225 razy
- Otrzymał podziękowań: 501 razy
Re: "Pokaż" ilość komentarzy w profilu
Ja wiem

Niedługo. Bo wredny deg akurat miesza w wyglądzie profilu użytkownika