Pomóżcie mi pliiiizzzz bo od roku prawie nie bawię się w geo przez ten cholerny problem z autoryzacją

Moderator: Moderatorzy
Nie wiem jak skomentować:) Jest forum, grupa na fb... Ludzie pomogliby już dawno...marzena925 pisze:Pomóżcie mi pliiiizzzz bo od roku prawie nie bawię się w geo przez ten cholerny problem z autoryzacją
Z jakiego połączenia do Internetu wtedy korzystasz? Może jeśli komórkowy, to spróbuj przez wifi, jeśli nie to na odwrót:)marzena925 pisze:jak klikam "rozpoczynam autoryzację" to wyświetla się "czekanie na opencaching.pl" i kręci się kółeczko a potem komunikat "c:geo nie mógł rozpocząć autoryzacji"
problem niepoprawnego linku do registracji zgłosiłem do c:geo - mam nadzieje poprawią...lazysnack pisze: czwartek 11 października 2018, 16:32 Cześć
Potrzebuję pomocy, mam podobny problem jak koleżanka. Wróciłem do starszego telefonu i nie mogę uruchomić c:geo z oc. Nie chce mi drań zrobić autoryzacji, ciągle pokazuje komunikat że nie może rozpocząć autoryzacji. Próbowałem na wszystkie sposoby, odinstalowywać, instalować na nowo, zarówno c:geo jak i różne przeglądarki, czyściłem pamięć.
Jest też w c:geo przycisk "Utwórz konto", wtedy mnie przekierowuje na tę starą stronkę oc sprzed zmian z napisem "This is error" Może on pamięta stare oc?
Z GC nie było problemu zautoryzował od razu, ech...