W związku z moją chęcią nauczenia się pisania aplikacji na Androida postanowiłem stworzyć aplikację do OC. Wiem - są inne, które mają więcej funkcji, są lepsze i ble ble... Jednak zdecydowałem się zrobić coś własnego i proszę o uszanowanie tego

Otóż potrzebuję garstkę osób, które byłyby chętne do przetestowania apki przed jej publikacją w Google Play. Chodzi mi tutaj o sprawdzenie czy wszystko działa, żebym mógł z czystym sumieniem wrzucić ją dla ogółu i dalej rozwijać.
Aktualnie aplikacja umożliwia:
-Wczytanie skrzynek bezpośrednio na wyświetlany fragment mapy (ikony zależne od typu skrzynki, takie jak na OC)
-Wczytanie jedynie nieznalezionych skrzynek przez danego usera (wymagany jedynie login, bez hasła)
-Wyświetlanie opisu skrzynki, podpowiedzi, rozmiaru, typu oraz podstawowych atrybutów
-Możliwość otworzenia strony skrzynki na opencaching.pl
-Możliwość włączenia nawigacji do skrzynki (Google Maps)
-Możliwość narzucenia skrzynki jako punktu w aplikacji Google Maps
-Mapa ze skrzynkami może pracować jako zwykła mapa, lub mapa satelitarna
-Możliwość włączenia i wyłączenia GPS z poziomu głównej mapy (w celu oszczędności baterii)
Lista ta powiększy się dopiero po upewnieniu się, że powyższe funkcję działają jak należy

Chętnych do testów proszę o kontakt na adres mail fotokubut (tutaj małpa) gmail (tutaj kropka) com. W mailu prosiłbym o informacje nt. modelu telefonu i wersji systemu (przeważnie do zobaczenia w Ustawienia->informacje o telefonie). Nie jest to warunek konieczny, ale chciałbym mieć rozeznanie na jakim sprzęcie aplikacja działa (lub nie).