Stryker pisze:Ubawiłem się. Zapomniałeś dodać, że grupa jest.. zamknięta.
To ja dodam, że na otworzenie mi w niej drzwi czekałem poniżej 10 minut i dlatego też ubawił mnie ten argument... Poza tym to forum też wymaga rejestracji, więc rozumiem, że po prostu ćwiczysz hipokryzję?
Stryker pisze:Zapomniałeś też skorzystać z wyszukiwarki forumowej przez nabazgraniem kolejnego posta w celu wyładowania frustracji.
A co ma piernik do wiatraka? Chcesz w ten sposób pokazać, ze nie rozróżniasz fanpageu od grupy? Czy może zależy Ci, żeby Twój fanpage był tym jedynym?
Stryker pisze:Jeśli forum jest "be" i czujesz się tutaj niekomfortowo to zwiń manatki i w następnych wyborach zagłosuj na siebie - z pewnością zmienisz świat na lepszy.
Ja na Sebastiana zagłosuję (mam nadzieję, że dasz się namówić do kandydowania bracie!), za to na pewno nie będę głosował na cenzorów, którzy zamykają wątki z powodu swojego widzimisię.
Stryker pisze:Jara Cię liczba użytkowników? Użyj wyszukiwarki (jednak!), forumowej lub facebookowej

Haha, czyli jednak chodzi Ci o to, żeby to na Twoim fanpageu było więcej ludzi! Ale z Ciebie statsiarz
@Łza - różnica polega na tym, że FB, jak na razie, nie cenzuruje wątków o ACTA, podczas gdy moderatorzy (już w liczbie mnogiej) tego forum to właśnie robią. I tutaj jest paradoks - bo FB ma potencjał skorzystania z ACTA, podczas gdy OC niebardzo... a jednak to drugie cenzuruje wątki. Welcome to the OpenCaching.PRL