Do przejścia jakieś 80 km, dwa noclegi "pod chmurką" i pewnie wiatr w oczy

No dobra, jedzenia padliny i wydobywania wody z kaktusów nie będzie

Moderator: Moderatorzy
dokładnie.. ja już też planuję i zastanawiam się jak i kiedyRanwers pisze: W końcu 97 keszy to bardzo duży projekt - wystarczający, żebyśmy już zaplanowali z Wredną Bestią wyjazd pod koniec czerwca... A dowiedzieliśmy się przez przypadekMoże inni też byli by gotowi pojechać dalej, ale po prostu nie wiedzą, że jest po co
Masz na myśli najbliższy weekend czy kolejne? Bo w sumie to wersja z tymże schroniskiem była dla mnie najbardziej optymalnym wyjściem, ale jeśli nie ma miejsc to sprawa rozwiązuje się poniekąd sama i przyjmuję wersję współtowarzyszy wyprawy.r00t7 pisze:nic dziwnego że w schronisku podawanym przez art_noise miejsc już nie ma
z tego co zasłyszałem od zainteresowanych którzy próbowali rezerwować - cały lipiec praktycznie zajęty. tzn weekendy wszystkie a w tygodniu coś tam się może znaleźć.Stryker pisze:Masz na myśli najbliższy weekend czy kolejne? Bo w sumie to wersja z tymże schroniskiem była dla mnie najbardziej optymalnym wyjściem, ale jeśli nie ma miejsc to sprawa rozwiązuje się poniekąd sama i przyjmuję wersję współtowarzyszy wyprawy.r00t7 pisze:nic dziwnego że w schronisku podawanym przez art_noise miejsc już nie ma
Żywcu pisze:Na nadchodzący piątek (do niedzieli) planowałem atak na PL z buta. Prawdopodobnie kompan się wycofał, a nie chcę odpuszczać. Czy jest ktoś chętny na wspólną, ciężką wyprawę?
Do przejścia jakieś 80 km, dwa noclegi "pod chmurką" i pewnie wiatr w oczy![]()
No dobra, jedzenia padliny i wydobywania wody z kaktusów nie będzie
Może Cię gdzieś po drodze spotkamy w sobotę albo w niedzielę...Żywcu pisze:Na nadchodzący piątek (do niedzieli) planowałem atak na PL z buta. Prawdopodobnie kompan się wycofał, a nie chcę odpuszczać. Czy jest ktoś chętny na wspólną, ciężką wyprawę?
Schronisko jest naprawdę super jak na swoje ceny , więc dużo ludzi tam przyjeżdza. Ostatni weekend całe było zajęte na wielką wiejska imprezę.r00t7 pisze:nic dziwnego że w schronisku podawanym przez art_noise miejsc już nie ma
http://opencaching.pl/search.php?search ... &ft_name=1krystiant pisze:Czy jakaś dobra dusza mogłaby przypomnieć które z keszy są zalecane nocą? Ułatwiłoby to planowanie wycieczki...