Dziś po przemyśleniach posypię sobie głowę popiołem, gdyż nie jestem bez grzechu.

Każda skrzynka jest unikatowa (choćby ze względu na koordynaty

Pozdrawiam wszystkich, malkontentów też. Życzę przyjemnego spędzania czasu na świeżym powietrzu.

Moderator: Moderatorzy
Zastanów się co piszesz.nooxes pisze:(...)Kesz jest w pudełku po margarynie, tłusty, z biletem autobusowym jako logbook? Świetnie! Awangarda pełną gębą, jeśli nie rozumiesz - cóż, nie każdy jest artystą. (...)
Awangarda to będzie jak wstawisz takiego kesza do galerii sztuki nowoczesnej - do oglądania z daleka, najlepiej przez szybęnooxes pisze: Kesz jest w pudełku po margarynie, tłusty, z biletem autobusowym jako logbook? Świetnie! Awangarda pełną gębą, jeśli nie rozumiesz - cóż, nie każdy jest artystą.
Nie wiem co masz na myśli - ale pamiętaj - wszystko da się jeszcze naprawićnooxes pisze:Dziś po przemyśleniach posypię sobie głowę popiołem, gdyż nie jestem bez grzechu.![]()
...Nie pal tego świństwa.nooxes pisze:(...)
Skoro rzeźby z g***a są sztuką to czemu skrzynki z pudełek margaryny nie mogą nią być?
Nie da się. Ostatnio pojawia się takich śmieciokeszy coraz więcej i chybaby trzeba je wszystkie wywalić (z moimi włącznieNie wiem co masz na myśli - ale pamiętaj - wszystko da się jeszcze naprawić
to jest przykład świetnego kesza!nooxes pisze:JohnDoe: lubię tylko piątek od 16, sobotę i niedzielę.
A żeby dolać oliwy do ognia, to od dawna szykuję się na tę skrzynkę: OP0F65. Zapowiada się gwiazdka. Stara, zacna skrzynka.