Moderator: Moderatorzy
Ja nie jestem ani autorem logo OC ani nie wniosłem do projektu żadnej znaczącej inwencji, więc to pytanie raczej nie do mnie.wilq.bb pisze:Towarzyszu miklobit mam pytanie - czy mogę użyć zrobionego przez Ciebie znaczka, żeby na ploterze mi to wyrżnęli i na auto sobie przykleć?? W ramach powiedzmy opłaty autorskiej proponuje jakieś chmielowe wynagrodzenie przy jakimś evencie??
Chmielu powiadasz...ciekawe gdyby tam co innego zielonkawego było - takie cóś co ułatwiało pewnym plemionom kontakt z istotami wyższymi... aż strach się bać - a fotki - jak tylko będzie pandowóz obklejony na pewno wstawięDoc_with_the_dog pisze:wilq.bb proponuję dać miklobitowi pół worka chmielu. Znając Jego inwencję twórczą zrobi z tego jakis turbo wykrywacz keszy, albo jeszcze coś innego
To wreszcie nam "blachę", nadalimiklobit pisze:No to jeszcze jeden przeciek do mediów:
W najbliższym czasie rozpocznie się nabór do nowej umundurowanej ( i zmotoryzowanej ) formacji szybkiego reagowania![]()
Notepad ( czy co tam kto lubi ), specyfikacja svg , ew jakieś narzędzia do edycji elementów ( inkscape, svg-edit ).filips pisze:Fajna ta animacja! A jak się taką robi?