serial Forgotten-> wątek geocaching

Wszystko co nie mieści w innych tematach...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
maniekmaniek
Nowy na forum
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

serial Forgotten-> wątek geocaching

Post autor: maniekmaniek »

wczoraj koleżanka poleciła mi odcinek serialu Forgotten, wiedząc że interesują mnie jakieś skrzynki i "skoczki", a więc włączyłem i oglądałem do połowy (limit jakiś). Ogólnie serial jest kryminalny i moim zdaniem stawia GC w złym świetle, no ale zawsze to jakiś wątek http://www.serialeonline.pl/index.php?p ... j&id=68000 najlepiej poszukac i ściągnąć, będzie szybciej niż oglądanie przez neta.
gdyby ktoś chciał ściągnąć http://www.torrentdownloads.net/searche ... oe++1+link
Awatar użytkownika
JohnDoe
Wyjadacz
Podziękował;: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Re: serial Forgotten-> wątek geocaching

Post autor: JohnDoe »

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Cebulka
Wyjadacz
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Post autor: Cebulka »

Odstraszyła mnie konieczność logowania się do tego ściągacza, więc postanowiłam obejrzeć połowę online. I załadował mi się cały, bardzo szybko, więc być może coś Ci się po prostu wykrzaczyło w kompie.
Kto ma zamiar oglądać, niech to zrobi przed przeczytaniem reszty posta, bo są SPOILERY.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Jejku, wszystko tam było. I geokrety, i Podwodny kesz, i Drzewa mają oczy, i Kod Leonarda da Vinci, i Pomnik Małego Powstańca, i jeszcze co najmniej jeden kesz, ale nie powiem który. Myślicie, że jak u nas ktoś znajdzie w skrzynce ząb, też powinien z tym iść na policję?
Tylko... strach na spędy jeździć - po pierwsze dlatego, że można trafić na mordercę, a po drugie na zlotach jest masa fetyszystów, którzy przebierają się za zwierzęta :lol:

W sumie sporo rzeczy jest tam elegancko wytłumaczonych. Chociaż trochę namieszali, że wymiana fantów jest obowiązkowa, a na cmentarzu wolno coś schować. No i te różne DZS... IMO ten film raczej zachęca do zabawy, niż zniechęca. Sensacja, tajemnicze znaki, dziwne kryjówki... Przecież nikt normalny nie uwierzy, że ktoś mógłby chować zwłoki w keszu. A jeśli już, to na pewno nie w tym serwisie - my jesteśmy za mało liczni i nikt nie jest anonimowy.
Ogólnie ubawiłam się setnie podczas oglądania części dotyczącej geocachingu. Przepraszam, znaczy globalcachingu (ach, ta zastrzeżona marka...). Dziękuję!
u.

EDIT: Acha, faktycznie są jakieś limity, bo po próbie otwarcia strony drugi raz już wyświetla, że nie ma opcji. Czyli nie należy niczego przeglądać wcześniej na tej stronie. A gdyby ktoś miał wątpliwości, mówiąc spoilery, miałam na myśli fabułę filmu, nie zaś kesze...
Awatar użytkownika
maniekmaniek
Nowy na forum
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: maniekmaniek »

JohnDoe pisze:http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 366#p77511

Może warto połączyć?
ups, nie zauważyłem tematu, a więc skasujcie mój skoro już jest podobny
ODPOWIEDZ