Samsung Omnia (i900) vs Geocaching

Wszystko o GPS, saperkach, zestawie serwisowym, wyposażeniu plecaka itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
supaplex
Stały bywalec
Posty: 85
Rejestracja: środa 26 sierpnia 2009, 09:09
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: supaplex »

snp pisze:Polecam LD-3W Nokii.
używam tego modułu wraz z HTC Hermesem. Wyłączyłem statyczny tryb i z aplikacją Basic GPS jest żenada. Stojąc w miejscu na 5 satelitach wskazania przy celu zmieniają się od 1m do 5m. Bardzo chaotycznie się to zachowuje...

Awatar użytkownika
snp
Stały bywalec
Posty: 145
Rejestracja: wtorek 21 kwietnia 2009, 12:05
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy

Post autor: snp »

supaplex pisze:
snp pisze:Polecam LD-3W Nokii.
używam tego modułu wraz z HTC Hermesem. Wyłączyłem statyczny tryb i z aplikacją Basic GPS jest żenada. Stojąc w miejscu na 5 satelitach wskazania przy celu zmieniają się od 1m do 5m. Bardzo chaotycznie się to zachowuje...
Mam identyczny setup :). Próbowałeś RichesseGPS?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
supaplex
Stały bywalec
Posty: 85
Rejestracja: środa 26 sierpnia 2009, 09:09
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: supaplex »

Nie. Automapa zachowuje się podobnie. Ale mogę spróbować. Ty masz podobne problemy ?
Tylko, że w najbliższym czasie to chyba na Wiosnę. Dzisiaj -23 stopnie ;/

Awatar użytkownika
snp
Stały bywalec
Posty: 145
Rejestracja: wtorek 21 kwietnia 2009, 12:05
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy

Post autor: snp »

supaplex pisze:Nie. Automapa zachowuje się podobnie. Ale mogę spróbować. Ty masz podobne problemy ?
Czasem łapie z opóźnieniem, ale jak uchwyci namiar, to trzyma w miare stabilnie - choć różnie bywa z jego poprawnością ;)
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ