A do wszystkich mam prośbę - każdy projekt będzie przycięty po ok 3mm z każdej strony, więc umieszczajcie napisy tak, by po obcięciu nie okazało się, że coś zniknie
a właśnie zabierałam się żeby postawić Ci soczek za ten projekt Zyr - bo był zaje...sty.
Kurde Toczygroszek daj spokój ze swoimi nocnikowymi mądrościami.
OK - przyjmuję ostrzeżenie na klatę.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
Nannette, a czy ja napisałem że projekt zły? Nie tak dawno ktoś założył specjalnie wątek o firmie wyciągającej kasę od ludzi za publikowanie fragmentów zakupionej od niej mapy. W sumie to mi zwisa czy to jest zgodne z prawem czy nie, czy ktokolwiek w ogóle będzie miał ochotę kogoś ścigać za taka pierdołę, i czy będzie to autor obrazka czy osoba zamiawiająca wydruk. Zwłaszcza, że to nie ja.
Stare mapy (nie wiem jaki rocznik) nie obowiązują prawa autorskie i wyglądają jeszcze bardziej klimatycznie - taka podpowiedź.
Niestety nie zobaczyłam projektu przed usunięciem
.. może zwykły mail z zapytaniem o wykorzystanie pomysłu czy wzoru czy co tam było załatwiłby problem? zwlaszcza że projekt nie jest wykorzystywany komercyjnie - w sensie że nikt na tym nie zarabia, a jedynie coś może promować?
..ale tak jak napisałam wcześniej cieżko mi się wypowiadać na temat czegoś, czego nie widziałam