jest piękna, bo GPS do kesza podprowadzi, zaś jak trzeba dowiedzieć się
czegoś o keszu, albo na spojlaka zerknąć to internet przez GPRS odpalam.
Wygodnie, poręcznie i w terenie w miarę tanio.... a mieście sporo WiFików
się trafia

Moderator: Moderatorzy
Polecam LightCtrl. Można go ściągnąć np. tu. Niestety, z racji że korzystam z N78 nie wiem jak będzie się sprawował pod S60v5, ale pod v3 działa znakomicie - można sobie włączać, wyłączać i regulować wszystkie podświetlenia, zostawić w tle, żeby pod nimi pracować, a w opcjach jest tez najbardziej przydatna rzecz czyli latarka (to czego szukasz - podświetlenie ekranu przy którym nie włącza się wygaszacz tak się tu nazywa) i taka trochę mniej czyli nadawanie sosBas pisze:Szukam programu do podswietlenia ekranu (nie latarki), zeby nie wlaczal sie wygaszacz... Zainstalowany S60 SpotOn nie dziala u mnie dobrze.
Masz cos takiego?
Pod symbiana polecam też (chyba dosyć znanego) SmartGPX. Można sobie zgrać dowolne wyszukiwanie z opencaching.pl z wszystkimi szczegółami skrzynek a potem np. odkodować wskazówkę, oznaczyć znalezione skrzynki, wyszukać najbliższe albo tylko te w którymś kierunku. Pliki nie zajmują dużo a nie trzeba potem się łączyć z internetem, wyjątkiem jest ściągnięcie zdjęć, ale to też da się wrzucić do pamięci np z bazy filipsa. Z drugiej strony ściąganie zdjęć też jest dość przyjemne bo program sam je ściąga i zmienia wielkość tak żeby się je w miarę przyjemnie na komórce oglądało.wallson pisze: Zabawa
jest piękna, bo GPS do kesza podprowadzi, zaś jak trzeba dowiedzieć się
czegoś o keszu, albo na spojlaka zerknąć to internet przez GPRS odpalam.
SUPER !!świs+@k pisze:Polecam LightCtrl. Można go ściągnąć...Bas pisze:Szukam programu do podswietlenia ekranu (nie latarki)...
Znalazlem ten post:Hern pisze:To ja też OT do tego OT:
Jak 2 tyg temu prosiłem o jakieś info o Nokii 5800 to zero, cisza, a jak teraz mowa o G1 to qrka piszecie o 5800. I jak tu nie pić ?