Szukaniem i chowaniem skrzynek bawię się od początku 2007 roku. Póki co wyniki skromne bo czas nie pozwalał ale teraz zaczynam nadrabiać Godna to zabawa i cudnie człeka znużonego z domu wyciąga. Forum traktuję jako skarbnicę wiedzy dla keszera i czytam z uwielbieniem. Podpowiem tylko że lat temu kilka wciągnął mnie w to wszystko Kolega po fajce - Dziku i jestem mu niezmiernie wdzięczny.
witam serdecznie wszystkich
dopiero zaczynam i nie rozumiem tej całej terminologii, ale myślę, że zagoszczę tu na dłużej. keszowanie ma mnie wyciągnąć z domu na wycieczki rowerowe
Hej
Wszystkich geokeszerów witam jak najserdeczniej Dopiero wkręcam się w ten interes, oficjalnie mam za sobą jedną skrzyneczkę, ale mam chrapkę na więcej Jestem z Grodziska, lecz okresowo odwiedzam okolice Łowicza, a dokładnie Reczyce obok Łyszkowic. Skrzynek szukam z rodziną.
Jeszcze raz pozdrawia Was
Kotobus
anks pisze:witam serdecznie wszystkich
dopiero zaczynam i nie rozumiem tej całej terminologii, ale myślę, że zagoszczę tu na dłużej. keszowanie ma mnie wyciągnąć z domu na wycieczki rowerowe
Poznań jest świetny do keszowania rowerem, albo keszowanie jest świetne do rowerowania, albo rower jest dobry do keszy albo wszystko naraz.
Witaj!
anks pisze:witam serdecznie wszystkich
Witam I pozdrawiam nowych pasjonatów szczególnie ze śląska
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.