Moderator: Moderatorzy
A WIDZISZSpider pisze:Zawiść, złośliwość, nie wiedziałem, że aż do tego mogą się posunąć użytkownicy portalu OC. Chcecie ukamienować jjactive sami nie będąc lepszymi...Calineczka pisze:...zastanawiam się, czy ktoś z czytających nie będzie "przypadkiem" przejeżdżał w pobliżu keszy Spidera. Może gdyby na miesiąc(?!) zniknęły....Jak by mi ktoś chciał podesłać, ja mooooże będę przejeżdżał tamtędy w tym lub przyszłym roku...to w zależności od priorytetów....oczywiście.....zresztą rozumiecie....
Jak chcesz to niszcz moje skrzynki bo stanąłem w obronie osoby po której większość z was jedzie...
Niszcz sobie je i tak już kolejna moja skrzynka nie powstanie w serwisie OC bo czytając właśnie takie komentarze jak ten stwierdzam że nie warto...
A twój uśmieszek na końcu wypowiedzi i tak niczego nie zmienia...
Hitler doszedł do władzy metodą demokratycznych wyborów, został wybrany przez większość.Calineczka pisze:Hitlera też byś bronił?
I co dalej? Zemści się na RR kradnąc cudze kesze? W kogo uderzy, niszcząc cudzą pracę? No taki zdeczka ślepawy gniew się zapowiada....i co, pogłaskać po głowie ?Spider pisze:Z tym, że ten człowiek nie miał złych intencji. Bo gdyby miał to nie mając możliwości odłożenia skrzynki w logu napisał nieznalezienie, a skrzynkę wyrzucił (lub spalił by miejscówkę odkładając cache przy ludziach). A jednak tego nie zrobił tylko chciał zwrócić skrzynkę. Ale niestety RR zaczęła szantażować więc się wkurzył. Proste jak budowa cepa.
Jak dla mnie EOT.
jjactive pisze:wszystko można w niedługim czasie pospsuć. Do czego jeśli będzie trzeba aktywnie się przyczynię.
jjactive pisze:Skoro nie potraficie bawić się z innymi to postaram się aby głównym celem obrad rady był problem ginących skrzynek
jjactive - na kim się chcesz zemścić? Na Voicie? Myślisz, że niszcząc skrzynki bardziej uderzysz w członka rady, który Cię zirytował, czy w autorów skrzynek, którzy włożyli swój czas, zaangażowanie, pomysły w ich stworzenie? Mam do Ciebie jedną prośbę:jjactive pisze:Na reaktywację mojego konta czekam do najbliższego poniedziałku ..później królowi i jego baronom pojawi się nowy problem.
jjactive pisze:na miłość Boską nie wpieprzajcie się innym z butami na siłę psując zabawę
Czekałem na to. Pudełko z tworzywa z kilkoma przedmiotami o znikomej cenie jest warte tylu złych emocji? Chyba dobrze byłoby wykonać kilka kroków wstecz i zacząć rozmowę od początku.Calineczka pisze:Hitlera też byś bronił?
Co innego bronić (usprawiedliwiać), co innego starać się zrozumieć.Calineczka pisze:Hitlera też byś bronił? pewnie miał ciężkie dzieciństwo, może nikt go nie przytulał...
Za co wszyscy będą Tobie bardzo wdzięczni. Nie Voitowi, nie radzie, tylko Tobie.jjactive pisze:Niestety najbardziej na tym ucierpią Bogu winni uczestnicy tej zabawy
jjactive pisze:na miłość Boską nie wpieprzajcie się innym z butami na siłę psując zabawę