...Mówię Tobie: "Wiarę miej!
W drodze swojej nie ustawaj!
Żebyś doszedł dokąd chcesz!
Niech marzenia staną się Twoją nocą, Twoim dniem!
Głosem serca w życiu kieruj się!"...
bardzo fajna seria wzdłuż nowej ścieżki rowerowej stworzonej z starej lini kolejowej - 17,5 km długości
...Mówię Tobie: "Wiarę miej!
W drodze swojej nie ustawaj!
Żebyś doszedł dokąd chcesz!
Niech marzenia staną się Twoją nocą, Twoim dniem!
Głosem serca w życiu kieruj się!"...
Ponieważ cisza w wątku trwa dość długo to myślę, że warto powiedzieć o perełce jaka się ostatnio pojawiła w Trójmieście. Αράχνη φοβία - po prostu perfekcyjny pomysł, wykonanie oraz klimat. Chester znowu podniósł sobie poprzeczkę :)
Jeśli ktoś przyjeżdża do Trójmiasta to jest to punkt obowiązkowy!
Pozdrawiam
Mówię stanowcze nie: zakopywaniu, workom oraz rdzewiejącym pojemnikom!
BIRD by MarcoPolo / Maniek
No kochani widzę że temat pomorza zapadł w sen letni więc postanowiłem go obudzić cudem które przyszło mi podejmować dziś.
Szczerze mówiąc zostałem wyciągnięty na tego kesza przez wcześniejszego zdobywcę który miał ze mnie niezły ubaw.
Nic więcej nie będę mówił..... Ten skarb trzeba zobaczyć na własne oczy i pomęczyć się przy zdobywaniu bo aby zrobić wpis trzeba się trochę napocić
Ja od siebie mogę polecić z czystym sercem kalwarie wejherowską.
Bardzo fajna trasa , z kilkoma keszowymi niespodziankami , ufundowanymi przez Picha . Oczywiście pozytywnymi niespodziankami
Albo nie doczytałem, albo nie ma tu jednej z najlepszych skrzynek jakie widziałem. Autorem jest MSZU - VLAD III TEPES - OP8CLF. Po prostu mistrzostwo. Obowiązkowo zdobywać nocą.
Widzę, że dawno nikt tu nic nie pisał, więc ja, choć nie jestem bardzo długo w keszerstwie, to mogę powiedzieć, że podobały mi się:
-Cmentarz pod górą Donas - OP88EL
-Kaszubskie drogowskazy XLVIII - w Lasach Chylońskich - OP84ZK