Dwa pierwsze sprawdzają się na wszystkich moich mapkach a trzeci cieszy oko

Moderator: Moderatorzy
 ).
 ).
 ?
 ?

Dla tych co korzystaja ze SmartGPX najlepiej gdyby to byl ten sam folder
 Dla tych co korzystaja ze SmartGPX najlepiej gdyby to byl ten sam folder  lub mozliwosc wyboru folderu... lub elastyczne dzialanie jednego z tych dwoch programow.
 lub mozliwosc wyboru folderu... lub elastyczne dzialanie jednego z tych dwoch programow. Tu TB jest zedecydownie na  plus
 Tu TB jest zedecydownie na  plus  
 . Generalnie programik jest świetny! Od kiedy go używam, znajdowanie skrzynek jest dużo łatwiejsze - teraz mogę polegać na współrzędnych! (z innymi aplikacjami bywało różnie).
 . Generalnie programik jest świetny! Od kiedy go używam, znajdowanie skrzynek jest dużo łatwiejsze - teraz mogę polegać na współrzędnych! (z innymi aplikacjami bywało różnie).

2.0PL jest płatny, natomiast odpowiednik tak samo funkcjonalny (no, prawie tak samo) 0.9.84EN jest za free. Do dwa numerki wcześniejszej wersji na forum TB znajdziesz spolszczenie. Tylko po co? Program jest tak prosty i intuicyjnyZYR pisze:Mam pytanko:
Czy TB w wersji pl jest płatny, a angielskiej darmowy? Bo tak zrozumiałem z forum TB. Przynajmniej nie ma linka do ściągnięcia wersji polskiej.

Z tego co zrozumiałem, to TB jest darmowy. Tłumaczenie interfejsu każdy może sobie zrobić we własnym zakresie. Każdy, w tej liczbie firma, i może za swoją pracę chcieć pieniądze. Swego czasu bodajże Compass udostępniał swoje tłumaczenia za darmo, ale chyba przestał.ZYR pisze:Czy TB w wersji pl jest płatny, a angielskiej darmowy? Bo tak zrozumiałem z forum TB. Przynajmniej nie ma linka do ściągnięcia wersji polskiej.
 Dla lubiacych cyferki i zestawienia sa parametry satelitow... itd.
 Dla lubiacych cyferki i zestawienia sa parametry satelitow... itd. Bardzo ciekawy program, choc obsluguje wylacznie mapy rastrowe... ale za to mozna je ukladac w atlasy - zestawy map o roznych skalach, ktore mozna szybko przelaczac miedzy soba. Na niektorych terenach to bezcenne, bo ani Topo 100, ani UMP, ani GPMapy tam nie ma...
 Bardzo ciekawy program, choc obsluguje wylacznie mapy rastrowe... ale za to mozna je ukladac w atlasy - zestawy map o roznych skalach, ktore mozna szybko przelaczac miedzy soba. Na niektorych terenach to bezcenne, bo ani Topo 100, ani UMP, ani GPMapy tam nie ma...