Pisałem do Geolens-a - 2 dni i zero odzewu. Jesli wyjechał czy nie ma możliwości zatwierdzać to jego robotę chyba ktoś powinien przejąc? Widzę że przez pól zatwierdzał on jak i TrainTour.
Spróbuję - Thx
Spider wg. strony która podajesz to jest na odwrót niż piszesz
Ja do GeoLensa też pisałem o info z tydzień temu, zero odzewu, cóż mimo wielu niezaprzeczalny zalet geocaching.com, system recenzowania skrytek ( który sam w sobie nie jest zły ) w obecnej postaci przynosi więcej szkody niż pożytku.
Spider, pomyliło ci się, Geolens jest Słowackim Reviewerem i to on standardowo obsługuje Polskę, czescy reviewerzy tacy jak TrainTour czy DarkLord czasem mu tylko pomagają. Do DarkLorda też można pisać.
Sledzac te dyskusje na temat czeskich czy slowackich reviewerow - w czarnych barwach widze stan nerwow reviewera polaka - gdy sie go doczekamy . Dopiero bedzie "wieszanie psow" na nim, ze trzeba bylo poczekac, ze czlowiek nie samym geocachingiem zyje
Spider pisze:Eee tam. I tak wiadomo że wszystko co złe na Geocaching.com to wina dwóch niekompetentnych polskich przedstawicieli handlowych Groundspeaka
A pewnie! Jakby byli kompetentni to już dawno mielibyśmy reviewera
Spider pisze:
Edit: Opublikował 7 nowych skrytek. I odpisał mi:
It's done . But main reviewer for Poland is Geolens, we have primarily Czech republic, so now it's from me only emergency solution, in the future please contact him first again
Też mi kiedyś tak napisał, ale jak widać to skuteczny sposób