OC WayPoint bezposrednio do GPS Garmin

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

zyr
Forumator
Podziękował;: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 53 razy

Post autor: zyr »

Sprawdź parametry odwzorowania. Powinno być: układ odniesienia : WGS94 (edit: WGS84 rzecz jasna). Przy innym układzie pojawiają się przekłamania. Nigdy tego nie sprawdzałem ale tak może być.
Ostatnio zmieniony niedziela 12 października 2008, 13:08 przez zyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hipul
Forumator
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Post autor: hipul »

A nie WGS84?
zyr
Forumator
Podziękował;: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 53 razy

Post autor: zyr »

Ot literówka :D
Awatar użytkownika
Saracen
Forumator
Podziękował;: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Post autor: Saracen »

Artix pisze:Wczoraj postanowilem sobie wgrac kilka skrzynek, no i zaczely sie schody. Bedac podlaczonym do kompa moge wyslac ale tylko jedna. Niby kazda kolejna mowi ze sie zaladowala, ale okazuje sie ze nie. Zeby zaladowac kolejna skrzynke musze wyjsc z polaczenia wejsc do map i znowu wejsc w polaczenie. Innej rady nie ma. A moze jednak jest ?
Ja mam podobny problem, colo przyjmuje każdorazowo skrzynkę, z tym, że nadpisuje wysłaną, tak,że zawsze jest tylko jedna, ostatnia wysłana.
Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Podziękował;: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 64 razy

Post autor: ronja »

ZYR pisze:Sprawdź parametry odwzorowania. Powinno być: układ odniesienia : WGS94 (edit: WGS84 rzecz jasna). Przy innym układzie pojawiają się przekłamania. Nigdy tego nie sprawdzałem ale tak może być.
Jest WGS84. I są niespodzianki :twisted:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ