Ale do rzeczy: Maryush poruszył, jak zwykle

Moderator: Moderatorzy
Na co dzień spotykamy efekty "pracy" ludzi, którzy tak właśnie się zachowują, ale badanie może, poprzez swoją anonimowość, pokazać, że nie jest to większość (o ile nie pokaże inaczejHighlander pisze:[...]demolować, podpalać tudzież wyłącznie alkoholizować się[...]
Problem w tym, że jakbyś takiemu chamowi wytknął, że coś demoluje i zaśmieca, to on w wielu przypadkach by się święcie i szczerze oburzył. Tacy ludzie mają jakiś dziwny sposób myślenia i zwykle w swoim własnym mniemaniu wcale nie są wandalami, a na pytanie, czy coś niszczą/zaśmiecają, odpowiedzieliby szczerze: "Nie" z pełnym przekonaniem, że taka jest prawda.Na co dzień spotykamy efekty "pracy" ludzi, którzy tak właśnie się zachowują, ale badanie może, poprzez swoją anonimowość, pokazać, że nie jest to większość (o ile nie pokaże inaczej )
Nie byłem zbytnio przygotowany do wypełnienia ankiety, właśnie w topografii obiektów - co do jednego, pewniaka się wypowiedziałem ale po głębszej analizie stwierdzam, że cztery "macałem" - odbiór może być nieco zniekształcony "super klimatem odwiedzin (ludzie, czas, inne okoliczności...)" ale przy tym, co się wypowiedziałem to maxImperatorD pisze:[...]
Zasięg terytorialny faktycznie ubogi - chciałem zrobić na przykładzie woj. łódzkiego - na co promotor zrobił wielkie oczy i stwierdził że to temat na habilitację (!) i proponuje mi zrobić na przykładzie dzielnicy Łodzi (!!!).
Spoko, wyniki zbiorę na koniec listopada, dziękicichy pisze:nie wiem czy jeszcze Ci się przyda ale ja też wypełniłem - trochę późno ale wypełniłem.