Profilaktycznie ogłosiliśmy małą mobilizacjęŻywcu pisze:Jeszcze nie musironja pisze:Wielkopolska nie musi. Jakby nie patrzeć, to jedyne wygrane powstanie było u nas. Macie jeszcze sporo do zrobienia, więc walczcie !!!.....

Moderator: Moderatorzy
Profilaktycznie ogłosiliśmy małą mobilizacjęŻywcu pisze:Jeszcze nie musironja pisze:Wielkopolska nie musi. Jakby nie patrzeć, to jedyne wygrane powstanie było u nas. Macie jeszcze sporo do zrobienia, więc walczcie !!!.....
lukas_jaceq pisze:
Rzucaj i tak nikt raczej nie podejmie ;P to nie wyścigi... a na mnie na pewno możesz nie liczyć. (...)
(...)dla ciebie możne nie kesza, a dla innych kesze. dla mnie keszemi nie są zagadki rebusy i inne idiotyczne mutacje tradycyjnych keszy. każdy bawi się jak lubi..
Przewodnika mieli, ale że ostatnio nie miałem czasu szukać to z listy zniknąłem.
Na nowe kesze z mojej strony raczej nie macie co liczyć ;P, co najwyżej zacznę powoli część likwidować, a mniejszą część poprawiać. A co do innych składów okolicznych... to wszystko widać w statach i raczej na jakieś eksplozje keszy nie ma co liczyć ;P.
Jakich jaj? My to dla keszy robimy...Doc_with_the_dog pisze:Czy mi sie wydaje, czy ktoś nie wyczuł, że temat ciągnięty jest dla jaj?
Co do konkluzji, to się zgadzamDoc_with_the_dog pisze:Co do aktywności, to zauważam...
A potem próbują podpuszczać kolegów, że niby jakieś statystyki, przeganianie województw...Doc_with_the_dog pisze:Znam nawet takich, którzy nie mają wyboru i muszą wyprawiać się na kesze do ościennych województw, gdyz mapę u siebie mają czystą
Chciałam powiedzieć ,że w temacie łódzkim nie powiedzieliśmy ostatniego słowa ;Plupi pisze:My (Dolnośląskie) chyba wczoraj w liczbie keszy przegoniliśmy Łódzkiemimo silnego keszo-dokarmiania tego województwa przez lavinkęi meteora
Żywcu spokojnieMamy duży keszo-potencjał
fakt urbeksowy potencjał jest tam bardzo dużylavinka pisze:Chciałam powiedzieć ,że w temacie łódzkim nie powiedzieliśmy ostatniego słowa ;Plupi pisze:My (Dolnośląskie) chyba wczoraj w liczbie keszy przegoniliśmy Łódzkiemimo silnego keszo-dokarmiania tego województwa przez lavinkęi meteora
Żywcu spokojnieMamy duży keszo-potencjał
Ale fakt, jestem nieco rozczarowana grajdołkiem łódzkim, żeby "Warszavka" przodowała w zakładaniu keszy? Poza lukooo, nie ma tam porządnego zakładacza. Sami keszerzy sateliccy. Trochę szkoda, zważywszy na potencjał regionu, zwłaszcza urbexowy. Gdybyśmy chcieli zakeszowac Łódkę i okolicę, to byśmy do emerytury nie zdążyli.
Zaiste, może tak być!Żywcu pisze:W zestawieniu jest poważny błąd![]()
Aktywność w województwie nie ma nic wspólnego z aktywnością keszerów z danego województwa![]()
Oczywistym jest, że wielu keszerów spędza urlopy, delegacje itd.
Dzięki temu aktywność w województwach nie ma nic wspólnego z ilością mieszkańców, danego województwa