A co pdfów - mają swoje wady i zalety. Też często z nich korzystam, są przydatne ale czasami mnie wkurzają

Moderator: Moderatorzy
Ekhm, ykhm, co to jest wordpress?lavinka pisze:Naprawdę nie da się tego postawić na wordpressie?
Zmień przeglądarkę! To urąga Twojej przeglądarce i/lub wersji Adobe i/lub wersji pluginu przeglądarki.lavinka pisze:Jezu nie, tylko nie pdf! Mam 6Megabitowe łącze a i tak przeglądarka mi sie zawiesza na pdfach. Muszę je ściagać na dysk by otworzyć. Naprawdę nie da się tego postawić na wordpressie? Przecież nikt tego nie będzie drukować!
Zawiesza mi się na: firefoxie,operze,chrome i safari. Znasz jakąś inną?picek pisze:Zmień przeglądarkę! To urąga Twojej przeglądarce i/lub wersji Adobe i/lub wersji pluginu przeglądarki.lavinka pisze:Jezu nie, tylko nie pdf! Mam 6Megabitowe łącze a i tak przeglądarka mi sie zawiesza na pdfach. Muszę je ściagać na dysk by otworzyć. Naprawdę nie da się tego postawić na wordpressie? Przecież nikt tego nie będzie drukować!
to może pdf -> swf?yops pisze:(...) dodadatkowo pdf-a umieści się w scriptbd czy jakoś tak aby go można było przeczytać bez Acrobata ( ale jak ktoś znowu nie ma javy zainstalowanej to też nic nie przeczyta...