Znaczy...wstępniak taki? Z fotografią Naczelnej popijającej kawę za biurkiem?sp2ong pisze:Oczywiscie musi byc stala rubryka "Od redakcji" czyli pare slow komentarza Redaktora Naczelnego do biezacego numeru jak to w prawdziwym magazynie

Fajnie

Moderator: Moderatorzy
Znaczy...wstępniak taki? Z fotografią Naczelnej popijającej kawę za biurkiem?sp2ong pisze:Oczywiscie musi byc stala rubryka "Od redakcji" czyli pare slow komentarza Redaktora Naczelnego do biezacego numeru jak to w prawdziwym magazynie
- Moje keszowanie - Rubryki tematyczne: - Dział zrób to sam: - Rubryka "podpatrzone"zolza pisze:I z ciekawości: co Ci wygląda na pojedynczy artykuł? Bo na pojedyncze teksty to mam jeszcze kilkanaście pomysłów, a te powyżej jakoś mi się tak kojarzyły jednak ze stałymi działami.
Pozdrawiam
zolza
zolza pisze:Znaczy...wstępniak taki? Z fotografią Naczelnej popijającej kawę za biurkiem?sp2ong pisze:Oczywiscie musi byc stala rubryka "Od redakcji" czyli pare slow komentarza Redaktora Naczelnego do biezacego numeru jak to w prawdziwym magazynieA może przy skrzynce?
![]()
Fajnie
No mogę coś pisać na dzień dobry...yops pisze:fotografia musi być mogę zrobić jeśli z Warszawy
Nieeee... nikt nie chce podkopywać żadnej wiarygodności. Tak mi się skojarzyło z kolorowymi pismami dla pań...roszponka pisze: A co do foto - za biurkiem? Tak chcecie podkopać moją wiarygodność??
Ostatnio byliśmy w korytarzu pod Książęcą, może stamtąd coś się nada?![]()
Jeśli miałoby to być tylko w wersji elektronicznej to lepiej aby reklam nie było. Nie psujmy sobie od samego początku czegoś własnego.ronja pisze:[...] Jeżeli wśród nas jest prawnik, to wrzucam pomysł zamieszczania reklam (w wersji elektronicznej banerów). Nie jesteśmy grupą sformalizowaną w sensie prawnym (np. stowarzyszenie), a każdy grosz się przyda (np. na opłatę serwera, wersję papierową, nagrody dla dźwigających ciężar ukazywania się magazynu -> a dlaczego nie ? ). Do przemyślenia.
Ja bym tak szybko nie negował.zdjęcia.. istotna sprawa.. one będą już na 1/4, pół czy całą stronę.. zdjęcia z niskiej jakości komórek raczej średnio leżą.