ten ZUBR obok, to dla porownania wielkosci (w srednim i duzym mieszcza sie bez problemu)
Ceny tez przystepne:
maly - 1,79
sredni - 2,39
duzy (1,4 litra) - 2,69
Moderator: Moderatorzy
Chyba masz racje - na "dotyk" sprawiaja wrazenie bardziej elastycznych, miekkich od tych kupowanych w zeszlym roku. Chyba trzeba bedzie zrobic brutalny test - na noc do wanny z wodatboniasty pisze:Seria, ktora pokazujesz Ted jest naprawde swietna. Niestety u nas weszly jakies nowe modele i z ich szczelnoscia to nie za bardzo...
To co opisałeś, to test dla pensjonarek. Prawdziwi mężczyźni testując swoje pojemniki trzymają je dwa dni w ciekłym helu a potem trzy zdrowaśki w piecu muflowym. I dopiero potem pod prasę 1000kg/mm2ted69 pisze:Chyba trzeba bedzie zrobic brutalny test - na noc do wanny z woda
Niestety - nie kazdy ma w swoim Minsku ciekly helfilips pisze:To co opisałeś, to test dla pensjonarek. Prawdziwi mężczyźni testując swoje pojemniki trzymają je dwa dni w ciekłym helu a potem trzy zdrowaśki w piecu muflowym. I dopiero potem pod prasę 1000kg/mm2ted69 pisze:Chyba trzeba bedzie zrobic brutalny test - na noc do wanny z woda
Tez je polecam. Z punktu widzenia chowajacego i znajdujacego nic lepszego jeszcze nie widzialem. Istotnie sa nieco drozsze ale jak kogos stac na serwisy i czarne wory, to moze zrezygnowac z tego i kupic porzadny pojemnik po prostu.toczygroszek pisze:a ja konsekwentnie polecam pojemniki śniadanowe z gumową uszczelką i klipsami. Wiem, że są droższe, ale na prawdę są szczelne i służą przez lata.
Macie może zdjęcie takiego pojemnika?hipul pisze:Tez je polecam. Z punktu widzenia chowajacego i znajdujacego nic lepszego jeszcze nie widzialem.toczygroszek pisze:a ja konsekwentnie polecam pojemniki śniadanowe z gumową uszczelką i klipsami.
Nie wiem bo nie zakopuje ichcoza pisze:@hipul - podobno nie zawijasz tych pudełek w worki. Jak one radzą sobie po zakopaniu?
Calkiem niedawno byly do kupienia w Intermarche. Jeszcze chyba im zostaly ale juz tylko 2l pojemniki.ZYR pisze:Póki co nie ma nic lepszego w tej cenie.
Moze przydazyl CI sie jakis wadliwy? A moze nie lubisz tesco ;].filips pisze:Przestrzegam przed takimi pojemnikami z tesco.