Aha, więc to tak działaElvis7 pisze:Twoja kolej.
 Czy można trochę zmanipulować fotkę, żeby wszystkowiedzący wujek, nie od razu pomógł?
 Czy można trochę zmanipulować fotkę, żeby wszystkowiedzący wujek, nie od razu pomógł?Moderator: Moderatorzy
Aha, więc to tak działaElvis7 pisze:Twoja kolej.
 Czy można trochę zmanipulować fotkę, żeby wszystkowiedzący wujek, nie od razu pomógł?
 ja swojej nie manipulowałem - wszak to zabawa. Foto z pracowego wypadu. Szukałem tam kesza z oc.de...
 ja swojej nie manipulowałem - wszak to zabawa. Foto z pracowego wypadu. Szukałem tam kesza z oc.de...

Jeśli masz na myśli kontynent za oceanem, to przecież na wchód jest dokładnie to samoDezerterzy pisze:za wielką wodą...tak, na zachód

Timberland Lodge - Oregon USADezerterzy pisze:Wybaczcie jakość zdjęcia. Podczas pstrykania podniosła się mgła
Tak, tam też jest kesz, w promieniu kilometra, nawet kilka. Jakby co, podpowiedzi będą.

Wiedziałem

Że tak się spytam...?, czy to zatopione kesony, po inwazji w Normandii?zaborz pisze:Teraz trochę z innej beczki

14 000 ton, jako możliwość techniczna udźwigu, powala mnie na cyce (dla tych, co jeszcze przed maturą - potrafi podnieść masę 14 tysięcy Renault Clio, w najcięższej wersji!!!)
 14 000 ton, jako możliwość techniczna udźwigu, powala mnie na cyce (dla tych, co jeszcze przed maturą - potrafi podnieść masę 14 tysięcy Renault Clio, w najcięższej wersji!!!)