Czytając ostatnią stronę nie wiem czy dobrze się wbijam czasowo w wątek konwersacji, ale skoro temat powitania, to witam się ze wszystkimi

Poznań wita, a ze względu na wykonywaną pracę, ostatnimi czasy Szczecin, a i niedługo inne rejony północno zachodniej polski uda mi się może przetrzebić ze skrzynek. Wielkie i piękne podziękowania dla JAtuBYL za pokazanie mi "drugiego świata", który miałem pod nosem, a dopiero teraz zaczynam odkrywać. Wciągnąłem się dość mocno i mam nadzieję, że tak pozostanie, bo jest to jak na razie pierwsza forma włączenia "dreszyku emocji" w możliwości ruszenia tyłka z domu, której udało się mnie zafascynować na tyle, że zanim gdzieś wyjadę, najpierw siadam przed komputerem i zaczynam od wyszukiwania skrzynek "po trasie"
Przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie planuję zakładania skrzynek, a przez jakiś czas pozostanę wrednym ssakiem na innych

. Najpierw chciałbym zobaczyć i poznać jak najwięcej sposobów ukrywania, miejsc do tego odpowiednich, a potem dopiero włączę opcję "myśl, jak by tu stworzyć dobrego kesza"