Mikro pojemnik w Krakowie
Moderator: Moderatorzy
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
Mikro pojemnik w Krakowie
Witam
Gdzie w Krakowie można kupić mikro pojemnik ? Taki troszkę mniejszy od pojemników na film foto. Trzeba mi takich 5 do multikesza, nie muszą być szczególnie szczelne bo będą tam tylko wskazówki do następnego etapu (zalaminowane)
Gdzie w Krakowie można kupić mikro pojemnik ? Taki troszkę mniejszy od pojemników na film foto. Trzeba mi takich 5 do multikesza, nie muszą być szczególnie szczelne bo będą tam tylko wskazówki do następnego etapu (zalaminowane)
-
- Bywalec
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Mikro pojemnik w Krakowie
A pojemniki po farbach plakatowych?(Znów to samo
)
Farby można kupić w prawie każdym sklepie papierniczym, co zrobisz z samą zawartością nie wiem.
Szczelność zależy od firmy i jakości.
Może jeszcze coś wymyślę
Pozdrawiam redfox

Farby można kupić w prawie każdym sklepie papierniczym, co zrobisz z samą zawartością nie wiem.
Szczelność zależy od firmy i jakości.
Może jeszcze coś wymyślę

Pozdrawiam redfox

- BartekPL
- Stały bywalec
- Podziękował;: 8 razy
- Kontakt:
To ja się podepnę w podobnym temacie 
Gdzie w internecie lub Krakowie lub gdziekolwiek
można tanio zaopatrzyć się w coś takiego: 
(poza padarox.co.pl)
Albo może ktoś ma na zbyciu?:)

Gdzie w internecie lub Krakowie lub gdziekolwiek

(poza padarox.co.pl)
Albo może ktoś ma na zbyciu?:)
- pan_ryba
- Wyjadacz
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
A co z nimi nie tak? Oferta wygląda ciekawie. O, proszę jaki zestaw geokeszera: http://www.paradox.co.pl/detale.php?id_prod=906 ;)BartekPL pisze:(poza padarox.co.pl)
- BartekPL
- Stały bywalec
- Kontakt:
Przed zakupami lubię być pewny, że wybrałem najlepszą ofertę 
A ten zestaw - niby fajny ale nie wiem czy te probówki będą w 100% szczelne bo nie mają uszczelki

A ten zestaw - niby fajny ale nie wiem czy te probówki będą w 100% szczelne bo nie mają uszczelki

-
- Bywalec
- Podziękował;: 11 razy
Fajny zestaw
.
15 Mikro+1Mały/normalny.
Pozdrawiam redfox

15 Mikro+1Mały/normalny.
Myślę że jakiś sklep z wyposażeniem do laboratorium będzie miał podobne wyposażenie. Myślę że będzie gdzieś tak do złotówki za sztukę.BartekPL pisze:To ja się podepnę w podobnym temacie
Gdzie w internecie lub Krakowie lub gdziekolwiekmożna tanio zaopatrzyć się w coś takiego:
Pozdrawiam redfox

- BartekPL
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak będziesz to daj znać które są warte zakupienia.
I czy potrzebujesz aż 50 tych zakręcanych 2ml bo jak nie to może byśmy się dogadali
I czy potrzebujesz aż 50 tych zakręcanych 2ml bo jak nie to może byśmy się dogadali

-
- Wyjadacz
Tych 2ml raczej nie będę brał
Bardziej celuję w PTC 008, pewnie wezmę PTC 020 i PCC 060. Wcześniej muszę zerknąć na cenę w Oszołomie tych TBO 070 bo takie klipsiaki to moje ulubione. Wyglądają dokładnie jak te z Plast-Team dostępne w hipermaretach.
Bardziej celuję w PTC 008, pewnie wezmę PTC 020 i PCC 060. Wcześniej muszę zerknąć na cenę w Oszołomie tych TBO 070 bo takie klipsiaki to moje ulubione. Wyglądają dokładnie jak te z Plast-Team dostępne w hipermaretach.
- Lza
- Rada Techniczna
- Podziękował;: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 307 razy
możesz spróbować w najbliższej Aptece. pojemniki są z przeznaczenia stolcowe, ale powinny się sprawdzić. Nieraz takie kesze podejmowałem.u810 pisze: Gdzie w Krakowie można kupić mikro pojemnik ? Taki troszkę mniejszy od pojemników na film foto. Trzeba mi takich 5 do multikesza, nie muszą być szczególnie szczelne bo będą tam tylko wskazówki do następnego etapu (zalaminowane)
np.:
http://www.aptekafamilijna.pl/category/ ... kal-i-mocz
-
- Wyjadacz
Byłem w Paradoxie a jako że nie lubię poruszać się po mieście zakupiłem roczny zapas małych pojemniczków
PTC 008 i PTC 020 - dość solidny plastik, co ważne zakrętka i pojemnik zrobione z tego samego materiału. PTC 008 ma lepszy gwint , natomiast PTC 020 ma ciekawe denko, można by tam zamontować sznurek lub drucik i wieszać taki pojemnik.
Rewelacją się pojemniki PCC - gwint ma 3 "zwoje" i chodzi dość ciężko a więc dobrze przylega a co najlepsze wewnątrz jest dodatkowa zatyczka na wcisk, też dobrze dopasowana - na pierwszy rzut oka będą bardzo szczelne. Solidne tworzywo HDPE. Trzy idą do łazienki, trzy do zamrażalnika na testy.
TBO ( klipsiaki 0,3l i 0,7 l Plast-Teamu) są tańsze w Auchanie.
PTC 008 i PTC 020 - dość solidny plastik, co ważne zakrętka i pojemnik zrobione z tego samego materiału. PTC 008 ma lepszy gwint , natomiast PTC 020 ma ciekawe denko, można by tam zamontować sznurek lub drucik i wieszać taki pojemnik.
Rewelacją się pojemniki PCC - gwint ma 3 "zwoje" i chodzi dość ciężko a więc dobrze przylega a co najlepsze wewnątrz jest dodatkowa zatyczka na wcisk, też dobrze dopasowana - na pierwszy rzut oka będą bardzo szczelne. Solidne tworzywo HDPE. Trzy idą do łazienki, trzy do zamrażalnika na testy.
TBO ( klipsiaki 0,3l i 0,7 l Plast-Teamu) są tańsze w Auchanie.
- Żywcu
- Forumator
- Podziękował;: 175 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
- Kontakt:
Ostatnie zakupy zbiorowe, dla Opola też tam byłyschron pisze:Osobiście zaopatruję się w labosklep.pl =)
Baardzo szybka wysyłka.

- BartekPL
- Stały bywalec
- Kontakt:
Co tam ciekawego kupujecie?Żywcu pisze:Ostatnie zakupy zbiorowe, dla Opola też tam byłyschron pisze:Osobiście zaopatruję się w labosklep.pl =)
Baardzo szybka wysyłka.