Columbus na androida
Moderator: Moderatorzy
-
- Bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Columbus na androida
1. Columbus can read gpx from opencaching. It was problem in past, but is fixed. If not let me know.
2. Create map with mobile atlas creator, map type OSMDROID zip. It will create a zip file. Copy it to folder sdcard/osmdroid. Do not unpack it, just copy the file. Thats all.
2. Create map with mobile atlas creator, map type OSMDROID zip. It will create a zip file. Copy it to folder sdcard/osmdroid. Do not unpack it, just copy the file. Thats all.
-
- Nowy na forum
- Otrzymał podziękowań: 0
Hi,
Thanks for quick response.
1. I have gpx file downloaded from oc.pl. When I navigate with Astro the folder is reported as empty. When tried with OI then seems ok.
2. Thanks I will try.
I already have OSM offline maps used by OsmAnd. Can I use them with Columbus?
Marcin
Thanks for quick response.
1. I have gpx file downloaded from oc.pl. When I navigate with Astro the folder is reported as empty. When tried with OI then seems ok.
2. Thanks I will try.
I already have OSM offline maps used by OsmAnd. Can I use them with Columbus?
Marcin
-
- Bywalec
1. Thats wierd. Maybe is bug in astro manager.
I think osmand store its map in osmand folder. Im using osmdroid map component for displaying map which store tiles in "osmdroid folder". Previous version stored tiles in osmand folder, but new version not. So maps will not work for both applications.
I think osmand store its map in osmand folder. Im using osmdroid map component for displaying map which store tiles in "osmdroid folder". Previous version stored tiles in osmand folder, but new version not. So maps will not work for both applications.
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 2 razy
Sorer - Great Application, Very nice GUI. Really Very promissing app.
Can You add sqlightdb support - I have many maps in this format and its quite popular. Others would benefit from that.
kind regards,
Piotr
Can You add sqlightdb support - I have many maps in this format and its quite popular. Others would benefit from that.
kind regards,
Piotr
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 2 razy
I dont have osmdroid. Should I install osmdroid and than put the map file in the folder?
-
- Bywalec
no, you dont need to install osmdroid. But sqlite map must be created by mobile atlas creator 1.9 or later atlas format "osmdroid sqlite"
http://code.google.com/p/osmdroid/wiki/ ... lasCreator
http://code.google.com/p/osmdroid/wiki/ ... lasCreator
- MarqoBiker
- Nowy na forum
- Podziękował;: 7 razy
- Kontakt:
Ja z radoscia powitałem na pokładzie swojego androidowego smartfona ta aplikacje i uwazam ja za bardzo przydatna .
- twkrol
- Nowy na forum
- Kontakt:
Columbus to mój podstawowy program do geo na telefonie.
Mój sposób poszukiwania to zapuszczanie wyszukiwarki okolicy, potem wybieram 2-3 kesze w najbliższym miejscu/kierunku i voilla. Dobry kompasik wszystkiemu podoła. No i trzeba mieć jakiś pakiet do transmisji danych, ale dużo przesyłane nie jest, nie bawię się w ściąganie plików w domu.
Dobra robota!
Mój sposób poszukiwania to zapuszczanie wyszukiwarki okolicy, potem wybieram 2-3 kesze w najbliższym miejscu/kierunku i voilla. Dobry kompasik wszystkiemu podoła. No i trzeba mieć jakiś pakiet do transmisji danych, ale dużo przesyłane nie jest, nie bawię się w ściąganie plików w domu.
Dobra robota!