Moderator: Moderatorzy
Fakt, trochę mnie rozbawiło pytanie... - bardziej jestem ciekaw jak, tam się dyskusja potoczykrystiant pisze: (to aluzja do wątku na innym forum)
Opolskie Rules!chris.fm pisze:Witam wszystkich. Opolskie wita:-))
Stryker pisze:Mam nadzieję, że to pisała Żaneta.. bo jeśli nie to: Żaneto, jeśli Twój Szymon pogromca używa koloru #800080 to wiedz, że coś się dzieje!pogromcy pisze:Witamy![]()
Tu Żaneta ( z Chorzowa) i Szymon ( z Katowic) ;D
Za nami już dziś dwie pierwsze skrzynki ;D
Życzę niestygnącego zapału, nick zobowiązuje
hehe ;D a właśnie zamierzamy odszukać Twojej skrzyneczki (poczta) ;DDoc_with_the_dog pisze:O.... widzę wysyp Ślązakówi to z najbliższej okolicy
Witam, witam
Podoba mi się twój punkt widzeniagogiel pisze: Przedstawiłem zabawę swoim znajomymi, niestety jestem dalej z nią sam. Nikt się na poważnie nie wciągnął. Czas zmienić znajomych![]()
Witaj!!! Pochodzę ze Śląska i bywam tam u rodzinki (okolice Tychów) na stałe mieszkam w KRakowie, więc chętnie się umówię na keszowaniegogiel pisze:Witam. Dzisiaj 20 skrzynka wybiła na liczniku i postanowiłem oficjalnie się przywitać z Gliwic. Głównie dzięki ekipie Whatever wkręciłem się strasznie w Geocaching. Wreszcie dorwałem sensowny GPS i mogę się już bawić bez ograniczeń. Jedynym moim problemem jest brak samochodu, ale student ma trochę czasu - rower + autobus i w drogę
Przedstawiłem zabawę swoim znajomymi, niestety jestem dalej z nią sam. Nikt się na poważnie nie wciągnął. Czas zmienić znajomych
Jeśli ktoś jest chętny na wspólne cacheowanie na Śląsku, a od października w okolicach Krakowa zapraszam
... ale Witam! Mam nadzieję, że niczego złego nie planujesz5nip3r pisze:... odstrzelimy parę pudełek.