Lza pisze:krok 1:
podłączasz oregona kabelkiem do kompa i wgrywasz plik tapety do katalogu:
Garmin\profiles
krok 2:
włączasz garmia i z menu -> konfiguracja -> tło - wybierasz wgrany plik.
(dla każdego profilu można wgrać inną tapetę.)
w każdej chwili możesz wrócić do fabrycznych.
Bardzo dziękuję ale instrukcja nie była prosta, po przejściach dałem radę i się bardzo cieszę...
Krok 0: po otwarciu w przeglądarce wybierasz "zapisz jako" i zapisujesz plik x.jpg
- w menu konfiguracja, przechodzisz do: wyświetlanie - tło - użyj zdjęcia (dalej są jakieś inne smaczki, ale mi się udało )
ja tam mam tapetkę ze swoim zdjęciem... bo nie lubie sama chodzić na skrzynki...
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
Nannette pisze:ja tam mam tapetkę ze swoim zdjęciem...
Którym? bo w awatarze masz ich kilka
bo ja mam kilka
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
Oj, Łza, trochę marketingowo źle to rozegrałeś Te tapety powinny być do pobrania z wielkim napisem "NIE ZALICZONY!" i nieco mniejszym poniżej "..ale ciągle szukam!" Wersja pełna (kolejne +1 do lansa) do pobrania dla tych, którzy mają "naklejkę na szybie"
Dzięki za podbicie tematu, w międzyczasie Garmin wymienił mi Oregona i zapomniałem, że inną tapetę miałem
Zaraz coś wstawię, chyba że nowe projekty się tworzą