Naprawdę pięknie to wygląda

Moderator: Moderatorzy
Jestem uzbrojony po zębyJura pisze:A możesz zdradzić jak to robisz? Masz jakieś wypalarki, matryce etc.?
Naprawdę pięknie to wygląda
Te guziki mnie intrygują - bo reszta to już była robiona.Jura pisze:Guziki z logiem opencaching![]()
Z cienką gumą mam małe doświadczenieDoc_with_the_dog pisze:Prezerwatywy!!!! Tylko proszę nie pytaj, gdzie bym je widział
Odbić znak najlepiej w laku, chociaż sucha pieczęć też nieźle wygląda - pod światło prawie jak znak wodnyLza pisze:fiu, fiu,
taki certyfikat to jest coś!
zwłaszcza fajny pomysł z tym uwypukleniem.
a dało by się polać parafiną ze świecy i w niej odbić znak OC?
To supermiklobit pisze:Przy okazji - każdy kto w najbliższą sobotę dotrze na spotkanie w Opolu - dostanie taki "blank" certyfikat jak na zdjęciu.
Ty już jeden dostałeśŻywcu pisze:To supermiklobit pisze:Przy okazji - każdy kto w najbliższą sobotę dotrze na spotkanie w Opolu - dostanie taki "blank" certyfikat jak na zdjęciu., bo będę i to z Olafkiem (znaczy dwa dostaniemy
)
Tboniasty robi(ł) ftfy z takową pieczęcią:) (sorry za komórkową jakość fotki).miklobit pisze: Odbić znak najlepiej w laku, chociaż sucha pieczęć też nieźle wygląda - pod światło prawie jak znak wodny.
Niedługo będą również z pieczęcią lakową ( w różnych kolorach laku: złotym, srebrnym,bordowym itp.).