Witam.
Tu Rajek z Orzysza (kilka kilometrów od północno-wschodniego brzegu Śniardw). O Geocachingu dowiedziałem się... hmm... faktycznie to dwa dni temu, ale idea takiej zabawy chodziła mi po głowie już dosyć długo. Dopiero gdy wczoraj niechcący znalazłem skrytkę "Stara kolej", dowiedziałem się, że ta zabawa ma tak mocno rozbudowaną społeczność i komunikacje między uczestnikami

Oczywiście przypadkowo znalezionej skrzyneczki nie niszczyłem, za to wysprzątałem ją ładnie, zobaczyłem jak to wygląda od środka, i zakopałem w tym samym miejscu w którym była, skrzętnie ukrywając ślady mojej działalności. Pech chciał, że tego samego dnia później jakiś zapalony Geocacher również był przy tej skrzyneczce i wymienił kilka fantów - gdyby czas nam sprzyjał moglibyśmy się spotkać, porozmawiać o tej zabawie, dowiedziałbym się zapewne wielu ciekawych rzeczy, dostał bym kilka porad, wskazówek... Ale to nic

od dwóch dni czytam i zabieram się właśnie do oficjalnego szukania owej przypadkowo znalezionej skrzyneczki (no niestety zabawą już to nie będzie raczej

). Skrzynek w mojej okolicy jest dosyć mało, będę musiał śmigać do innych miast żeby szukać
A tak jeszcze troszkę o mnie, to za 10 dni stanę się maturzystą, uczę się w I LO w Ełku, zainteresowania? Chemia, kolarstwo górskie, piesze wyprawy i miejmy nadzieje, że już od niedługo - geocaching
Pozdrawiam
Rajek