Witamy
Pozdrawiamy z Biskupca. Geocachingiem zarazili nas znajomi ze Świdnika. Właśnie mamy za sobą wyprawę rowerową po Mazurach, których ważnym elementem było szukanie skrzynek. Dzięki geocachingowi trafiliśmy w ciekawe miejsca, o których nigdy byśmy się nie dowiedzieli.
Mariola i Mariusz (MiM Team)
MiM Team pisze:Witamy
Pozdrawiamy z Biskupca. Geocachingiem zarazili nas znajomi ze Świdnika. Właśnie mamy za sobą wyprawę rowerową po Mazurach, których ważnym elementem było szukanie skrzynek. Dzięki geocachingowi trafiliśmy w ciekawe miejsca, o których nigdy byśmy się nie dowiedzieli.
Mariola i Mariusz (MiM Team)
hehe każdy tak ma
powodzenia w szukaniu ! i jak największej ilości pozytywnych wrażeń życzę
Oczywiście zamierzamy również założyć jakieś skrzynki żeby sprawić radość innym poszukiwaczom. Ale czekamy aż przyjdzie nam do głowy ciekawy pomysł.
Naszą dewizą "nie ilość lecz jakość "
MiM Team pisze:Oczywiście zamierzamy również założyć jakieś skrzynki żeby sprawić radość innym poszukiwaczom. Ale czekamy aż przyjdzie nam do głowy ciekawy pomysł.
Naszą dewizą "nie ilość lecz jakość "
Witajcie. Szkoda, że nie ma was w Opolu. Przydałyby się tutaj nowe skrzynki
Witam.
O Geocaching'u dowiedziałem się jakiś czas temu od kapitana promu Skandynawia, który opowiadał nam o skrzynce znalezionej na jego promie. Od tamtego czasu nie dawało mi to spokoju. Teraz sam postanowiłem szukać i zakładać
zaraziłem się, i już nic nie pomoże Właśnie zwiedzam różne skrzynki w okolicach Krakowa, i już mam pierwsze efekty: miejsca, o których zupełnie nie wiedziałem, fantastyczne odkrycia
zaraziłem się, i już nic nie pomoże Właśnie zwiedzam różne skrzynki w okolicach Krakowa, i już mam pierwsze efekty: miejsca, o których zupełnie nie wiedziałem, fantastyczne odkrycia
Pozdrawiam
Adam
To chyba najlepsza frajda - odkrywanie na nowo świata o którym się myślało,że niczym już nie zaskoczy
sześć zero siedem sześć jeden dwa trzy dwa siedem mejl: lavinka gazetowa
Witam wszystkich szukaczy...qmpel z pracy jest powodem mojej tu wizyty...szacun dla starych wyjadaczy...skrzynki w ciekawych miejscach...od nowa poznaję swoje rodzinne miasto ...okolicę...miejsca o których istnieniu nie miałem pojęcia...Pozdro 4 all
Talbot pisze:Witam.
O Geocaching'u dowiedziałem się jakiś czas temu od kapitana promu Skandynawia, który opowiadał nam o skrzynce znalezionej na jego promie. Od tamtego czasu nie dawało mi to spokoju. Teraz sam postanowiłem szukać i zakładać