Po prostu na nie nie patrz... albo lepiej: jedź do takiego kiepskiego witruala i załóż tam tradycyjną, najlepiej mikro d...wkrętasoosa pisze: Nie widzę sensu dalszego utrzymywania wirtuali

Moderator: Moderatorzy
Czego żałować? Bardzo fajny wirtual, zachęca do zobaczenia drzewka.Hern pisze:Cóż, opis tłumaczy dlaczego mnie pchnęło, ale i tak żałuję, że nie klasyczna.
Kurczę, a myśmy karmili jabłkami...Voit pisze: Jeśli ktoś odwiedził Farmę, karmił łosia marchewką i stwierdził że to jest fajne miejsce, to nie musi mi udowadniać że tam był.
Jeśli ktokolwiek będzie chciał skrzynkę zaliczyć, pojedzie na miejsce, łosie poobserwuje, zrobi zdjęcie ale zapomni hasła, proszę o info - podam, a co mi tam...
I z tym zgadzam się w całej rozciągłości tematu.soosa pisze:(...)Nie widzę sensu dalszego utrzymywania wirtuali poza wyjątkami w których po prostu nie da się założyć tradycyjnej. Po dniu wczorajszym jedyny wniosek się nasuwa, że czeka nas zalew biedaskrzynek a może lenioskrzynek, bo inaczej się nazwać tego zjawiska nie da.