Moderator: Moderatorzy
aplikacji to się chyba nie da. mapy:rododendron pisze:Prosze starszych kolegow aby powiedzieli mi jakie mam wgrac mapy i aplikacje na ta karte i jak to mniej wiecej zrobic
tzn. chodzilo mi o to, ze chyba widzialem cos takiego, program, ktory pokazuje tak jak radary na drogach skrzynki z OC tylko nie bardzo lapalem ten temat i moze nie zrozumialemangelo pisze: aplikacji to się chyba nie da.
Bas pisze:Skrzynki z OC mozna pobrac np. w formacie gpx -> otworzyc w MapSource -> tam mozna nimi zarzadzac, tworzyc swoje bazy punktow i w zaleznosci od potrzeby -> wysylac do gps z poziomu MS
jeżeli skrzynki to jest jeszcze stara mapa poi filipsa, i być może będzie nowa (z przytupem) jak będzie miał w końcu czas uruchomić regularną kompilację :)Bas pisze:Jesli skrzynki - to MapSource. Napisalismy Ci o tym obydwaj :)
A, to w takim razie jest jeszcze zawsze nowa i wg wlasnych preferencji mapa Nicramaangelo pisze:jeżeli skrzynki to jest jeszcze stara mapa poi filipsa, i być może będzie nowaBas pisze:Jesli skrzynki - to MapSource. Napisalismy Ci o tym obydwaj