W pokecie zachowywal sie dziwnie - w standardowej konfiguracji, z zainstalowanymi innymi programami nagle pocket przestal go widziec (dlatego kupowalem nowy). Ale po hard resecie - pocket go widzial, na innych pocketach (sprawdzalem na dwoch roznych) tez byl widoczny - ale nawigacji nie sprawdzalem. Myslalem ze po prostu konfiguracja w pokecie mi sie rozjechala a ze i tak mialem ochote na nowy - wiec ten odlozylem na polke.
Moze umowmy sie tak - jak bede jechal do Wawy - wezme go ze soba, sprawdzisz - moze Ci sie do czegos przyda (moze masz jakichs znajomych elektronikow, ktorzy beda umieli w nim pogrzebac).
Nie jest to Sirf III ale dzialal calkiem dobrze.
EDIT
teraz sprawdzic w pockecie nie mam jak - moj od ponad tygodnia lezy w serwisie i czeka na naprawe. Chcialem wlasnie wczoraj sprawdzic na PC (sprawdzalem na dwoch) i kiszka. Po wlozeniu - zglasza sie najpierw okienko ze jest nowy sprzet, ze chce drivery - dostaje CD, drivery instaluje, sprzet wykrywa - a pozniej ......... szalenstwo. Miedzy innymi doklada mi kilkanascie skrotow do Thunderbirda w menu START

Czyli kompletne glupoty wysyla.
Sprzet ewidentnie dla maniaka i fachowca od elektroniki. (do zabawy).