http://www.toshiba-europe.com/mobile/Mo ... %3bSEC%3d2
I WM 6 i rozbudowany telefon i klawiatura i GPS ....

ladne cacko - starszy brat G900 jest juz do kupienia za mniej niz 900 zl - to na razie na Allegro ok 1800.
Moderator: Moderatorzy
Symbian ma jedną podstawową wadę, przynajmniej na sprzęcie z którym miałem do czynienia - nie jest zbyt stabilny.shchenka pisze:WM chyba są wolniejsze od symbiana na porównywalnym sprzęcie ?
Sa tacy ktorzy twierdza z platforma WM powoli sie konczy - podobnie jak PalmOS.soosa pisze: Należy pamiętać, że platforma Microsoftu właściwie dopiero się rozwija.
Od 4 lat mam (mialem, bo teraz w serwisie) Asusa A716 z WM2003. Doswiadczenia podone jak opisywales - wiele HR na poczatku, w okresie testowania, ale pozniej praca bardzo stabilna.Zmiana z WM5 na WM6 przyniosła ogromną zmianę stabilności sprzętu który obsługiwała, przy okazji poprawiając też pracę systemu.
Heh, mnie zawsze fascynowały takie opinie. Zwłaszcza że wiele rozwiązań "rewolucyjnych" dla WM jest toczka w toczkę jak rozwiązania obecne w Palm OS od wielu lat... (vide np. pamięć nieulotna, obecna w Palm OS na ponad rok przed tym jak dotarła do WM).soosa pisze:Czy WM umiera? Chyba nie - świadczyć może o tym wydanie wersji 6.1 i prace nad jeszcze nowszym i bardziej innowacyjnym WM 7. PalmOS chyba już nie jest rozwijany.