Kupie typowo tyrystycznego gpsa niedrogo (typowe ogłoszenie :p) może być styrany życiem, byle działał.
Co potrzebuje:
Jak najtaniej i jak najdłużej trzymającą baterię. Gps z możliwością zapisy przebytej trasy.
Dodatkowo mile widziane, choć obejdzie się też bez:
Fajnie by było gdyby jakoś dało się doń wgrać umpa i coś niecoś zobaczyć.
Aktualnie korzystam z palmofona htc p3600, jednak chodzenie z palmem to porażka ze względu na straszną niestabilność pracy systemu, automapy i garminka. Dodatkowo strasznie bardzo bardzo szybko wysiada bateria podczas nawigacji, przez co nawet doładowując ją zewnętrznymi akumulatorami i tak mam max kilka godzin nawigacji.
[Kupie] Jakiś gps
Moderator: Moderatorzy
- elektronika
- Wyjadacz
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
- Kontakt:
[Kupie] Jakiś gps
Trzy najgrozniejsze na swiecie sytuacje to: programista z lutownica, sprzetowiec z kompilatorem i uzytkownik z pomyslami.
- Bas
- Forumator
- Podziękował;: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Re: [Kupie] Jakiś gps
Garminy pracuja na paluszkach, wiec jesli zabierzesz jeszcze zapasowe akumulatorki, to mozna zaszalec, bo pradu starczy na dlugo.elektronika pisze:Jak najtaniej i jak najdłużej trzymającą baterię
- elektronika
- Wyjadacz
- Kontakt:
Akumulatorków w paluchach ci u mnie dostatek na szczęcie.
Ale łażenie z palmem zaczyna mnie wkurzać (krótko trzyma bateria, zawiesza sie co chwilę z nawigacją i przeglądarką), a garmin wydaje sie byc chyba jednak nieunikniony.
Ale łażenie z palmem zaczyna mnie wkurzać (krótko trzyma bateria, zawiesza sie co chwilę z nawigacją i przeglądarką), a garmin wydaje sie byc chyba jednak nieunikniony.
Trzy najgrozniejsze na swiecie sytuacje to: programista z lutownica, sprzetowiec z kompilatorem i uzytkownik z pomyslami.
- ted69
- Forumator
- Podziękował;: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
- Kontakt:
To co Ty mu robisz ze sie zawiesza ?elektronika pisze:Akumulatorków w paluchach ci u mnie dostatek na szczęcie.

Ale jesli chcesz chodzic w jakichs bardziej mokrych i dzikich terenach - to garmin jest nieunikniony.
- elektronika
- Wyjadacz
- Kontakt: