Logowanie GK
Moderator: Moderatorzy
- ronja
- Forumator
- Podziękował;: 35 razy
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
Re: Logowanie GK
Ktoś ogarnie ten temat logowania? Od 10 minut próbuję na różne sposoby i ch.... Chyba, że trzeba zrezygnować z tej części zabawy i tłumaczyć innym, że kij z GK, bo to już martwy projekt?
EDIT: wskoczyło, nie wiadomo na jakiej zasadzie. Trudno to uznać za normę.
EDIT: wskoczyło, nie wiadomo na jakiej zasadzie. Trudno to uznać za normę.
-
Domino1
- Nowy na forum
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja się loguje przez Google i nigdy nie miałem żadnego problemu. Logując się do tego samego konta z poziomu hasła i loginu czasami mieli.

- ronja
- Forumator
- Podziękował;: 35 razy
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
Przed chwilą logowałem się z telefonu. Klasyka, mieli, ale zadziałało coś innego - autoryzacja, po której przekierowało na stronę logowania. Ta autoryzacja nie chodzi na innych systemach, ale jakoś łyknęła Androida.
Logowanie przez G - można, ale po co, skoro jest opcja dla wszystkich, dotąd działająca
Logowanie przez G - można, ale po co, skoro jest opcja dla wszystkich, dotąd działająca
- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
Hmm... Nie wiem czy to przypadek, próba logowania, mieliło, mieliło i nic. Zmieniłem język strony na EN i od razu wyskoczyło okno logowania i się zalogowałem.
Poczytaj zanim się zapytasz
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów