c:geo Kopia zapasowa
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
c:geo Kopia zapasowa
Cześć! Podczas tworzenia kopii zapasowej w c:geo, gdy próbuję zapisać ją na Dysku Google lub Dropboxie, cały czas pojawia się błąd i jeden z trzech plików — konkretnie plik tracks — nie chce się zapisać. Czy ten plik jest w ogóle istotny? I czy da się coś z tym zrobić?
Ostatnio zmieniony niedziela 04 maja 2025, 10:39 przez Domino1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Re: c:geo Kopia zapasowa
kopi zapasowej
Cześć przy
droopboxie
Nie chcę być niegrzeczny, ale w pierwszej kolejności należy zaradzić błędom ortograficznym i interpunkcyjnym. Błędy zniechęcają do udzielenia odpowiedzi, bo mogą sugerować brak szacunku dla rozmówcy.jak temu zaradzić ?
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ProszęJawor1OCF pisze: niedziela 04 maja 2025, 06:56kopi zapasowejCześć przydroopboxieNie chcę być niegrzeczny, ale w pierwszej kolejności należy zaradzić błędom ortograficznym i interpunkcyjnym. Błędy zniechęcają do udzielenia odpowiedzi, bo mogą sugerować brak szacunku dla rozmówcy.jak temu zaradzić ?
- krcr
- Wyjadacz
- Podziękował;: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Możesz dołączyć screenshooty co dokładnie wybierasz w menu?Domino1 pisze: niedziela 04 maja 2025, 00:29 Cześć! Podczas tworzenia kopii zapasowej w c:geo, gdy próbuję zapisać ją na Dysku Google lub Dropboxie, cały czas pojawia się błąd i jeden z trzech plików — konkretnie plik tracks — nie chce się zapisać. Czy ten plik jest w ogóle istotny? I czy da się coś z tym zrobić?
Ja przed chwilą zrobiłem kopię zapasową i ją pomyślnie wgrałem (z pamięci telefonu).
- Dominik33
- Bywalec
- Podziękował;: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
To forum do gadania o opencachingu czy do nauki języka polskiego?Jawor1OCF pisze: niedziela 04 maja 2025, 06:56kopi zapasowejCześć przydroopboxieNie chcę być niegrzeczny, ale w pierwszej kolejności należy zaradzić błędom ortograficznym i interpunkcyjnym. Błędy zniechęcają do udzielenia odpowiedzi, bo mogą sugerować brak szacunku dla rozmówcy.jak temu zaradzić ?

- krcr
- Wyjadacz
- Podziękował;: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Do gadania, ale podstawowe elementy szacunku i kultury osobistej powodują że warto pisać poprawnie (z szacunku do innych, a może przede wszystkim do siebie).Dominik33 pisze: czwartek 15 maja 2025, 13:07 To forum do gadania o opencachingu czy do nauki języka polskiego?![]()
![]()