Wytłumaczcie mi proszę o to zjawisko, z którym się coraz częściej spotykam. Znajduję sobie jakiego mikrusa czy wręcz nanokesza. A w nim zalogowane jest klika albo kilkanaście geokretów.
Fizycznie niemożliwością jest, żeby tam przebywały, więc jaki jest sens logowania, ze tam się znajdują?
I gdzie są faktycznie?
Nie chodzi mi tu o zdarzające się reaktywacje dawnych większych keszów, które mogło zaginąć wraz z kretami. To są świeżo zakładane maleństwa, które zapewne przez ownerów mają na dzień dobry przypisane klika kretów.
Geokrety w mikrusach
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Re: Geokrety w mikrusach
Zauważyłem, że tak się zdarza, gdy krety "odwiedzają" danego kesza. Sam mam przy sobie kilka kretów i gdy z c:geo loguję znalezienie kesza, przy ustawieniu "kret odwiedził", krety są widoczne na stronie w przeglądarce jakby faktycznie znajdowały się w tej skrzynce. Wystarczy, że zalogujesz kolejnego kesza z opcją automatycznego logowania kretów jako odwiedzające danego kesza, to przy poprzedniej skrzynce krety znikają, a pojawiają się przy ostatniej, przez ciebie logowanej.
- Dominik33
- Bywalec
- Podziękował;: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Geokrety w mikrusach
Otóż to. Jakby tego było mało na stronie geokretów są na zielono, czyli tak jakby były, dopiero jak się spojrzę na obrazek to widać że po prostu odwiedziły skrzynkę a nie zostały wrzucone. Taka skrzynka też się wyświetla na mapie jeśli kliknę ukryj skrzynki bez geokretów oraz na mapie geokretów :/ powinni coś z tym zrobić. To się dzieje jak kret odwiedzi tą skrzynkę jako ostatnią. Geokrety tak samo traktują log wrzucona jak odwiedzonaSzemkel74 pisze: ↑środa 31 lipca 2024, 20:59 Zauważyłem, że tak się zdarza, gdy krety "odwiedzają" danego kesza. Sam mam przy sobie kilka kretów i gdy z c:geo loguję znalezienie kesza, przy ustawieniu "kret odwiedził", krety są widoczne na stronie w przeglądarce jakby faktycznie znajdowały się w tej skrzynce. Wystarczy, że zalogujesz kolejnego kesza z opcją automatycznego logowania kretów jako odwiedzające danego kesza, to przy poprzedniej skrzynce krety znikają, a pojawiają się przy ostatniej, przez ciebie logowanej.
- Załączniki
-
- Screenshot_20240802-172053.png (260.58 KiB) Przejrzano 5527 razy
-
- Screenshot_20240802-172044.png (314.97 KiB) Przejrzano 5527 razy