Poseidony włączają się do gry. Ja - czyli podobno ta piękniejsza połowa duetu - jakiś czas temu już dzielnie keszowałam, ale los chciał, że na kilka lat wypadłam z zabawy. Luby mój jest zaś świeżakiem (nie, nie jest z maskotką ze sklepu z owadem w logo ), ale zabawa mu się bardzo spodobała.
Tak więc jeszcze raz wszystkich witamy i serdecznie pozdrawiamy!
Witam wszystkich serdecznie,o grze dowiedziałem się w rodzinne wakacje od dobrego kolegi ,córki z żonkami na plaże a my keszowanie ,pochłonęło mnie to dogłębnie,jeszcze raz pozdrawiam iiiiii powodzonka w szukaniu keszy
Miało być jako nuda na wakacje dla najmłodszego, a pochłonęło ojca bez reszty No ale może to "przedłużenie" wykonywanego kiedyś zawodu topografa/kartografa/geodety, choć ten ostatni nadal , aczkolwiek "biurowo"
Witam Wszystkich.
Cześć. Właśnie rozpoczynam przygodę z keszowaniem i jestem mega pozytywnie wkręcony. Życze wszystkim powodzenia w poszukiwaniach i do zobaczenia we Wrocławiu i okolicach
Za ten post autor drabski otrzymał podziękowania (total 2):
Witam Szanowne Towarzystwo. Nowy jestem w "branży", stawiam pierwsze kroki ale już wiem, że to jest to czego mi w życiu brakowało. Właśnie czekam na weryfikację pierwszej skrzynki... Pozdrawiam z uśmiechem Maciej
Dzień dobry, cześć,
dzięki za przyjecie na forum.
Znalazłem już parę skrzynek na OC i parę na GC,
Okazuje się, że gra ma wiele barw, oprócz indywidualnego szukania są zbiorowe szukania, różne inwenty, Signale, Earth, trackballe, geokrety, itd.
Dobrze że jest forum.
Pozdrowienia i życzę dużo ciekawych keszy
Za ten post autor andrepaw otrzymał podziękowania (total 4):
Po technicznych problemach z rejestracją wreszcie udało mi się pojawić na forum. Keszuję już od jakiegoś czasu, a na forum jestem nowy. Witam się ze wszystkimi
Za ten post autor fafner otrzymał podziękowania (total 3):
Witaj, widzę, że jesteś przykładem osoby, która wita się i nagle wyskakuje z fajną rzeczą (myślę o sprawności). Takich osób nam trzeba! Trzymaj się i powodzenia!
Za ten post autor Pawel brasia otrzymał podziękowania (total 2):
Witamy w gronie pozytywnie zakręconych.. Gdybyś potrzebował jakiejkolwiek wskazów, pomocy czy wsparcia, kontakt znajdziesz w naszym profilu. Jesteśmy przewodnikami OC.
Za ten post autor Błękitna Team otrzymał podziękowania (total 3):